Aktualno
StoryEditor

Predstavljen PayDo, inovativna aplikacija za plaćanje parkinga

17. Travanj 2018.
Piše:
Lucija Boko

Tvrtka Infoart u ponedjeljak je predstavila aplikaciju za plaćanje parkinga kojom privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora.

Aplikacija PayDo je besplatna, a prednost je plaćanje svih vrsta parkirnih karata poslovnim korisnicima, turistima te određenim kategorijama privatnih korisnika koji te usluge nisu u mogućnosti plaćati SMS-om. Infoart svojom aplikacijom PayDo omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

>>>Bandić najavio naplatu parkinga na svim javnim mjestima u Zagrebu

Za Mastercard korisnike PayDO 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća korisniku na promo račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija je trenutno dostupna za korisnike platformi iOS i Android u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku, a od 1. svibnja biti će dostupna u Varaždinu i Sisku. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, a time i dostupnost usluge na nacionalnom nivou.

>>> Zelena gradnja, pametne klupe i parking – realni sektor ima odgovore na izazove ‘smart citiesa’

Tvrtka Infoart posluje već 28 godina, a bavi se razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja. UZ implementacije maloprodajnih, ERP i HR rješenja, ponosni su na svoj razvojni centar koji razvija parking aplikacije za više od 100 gradova u Njemačkoj. Glavni proizvod Infoarta je IGEUS integracijska i platna (payment) platforma. IGEUS platforma mjesečno procesira 800 milijuna transakcija, od čega su 2 milijuna naplate parkinga.

19. travanj 2024 18:43