Aktualno
StoryEditor

FOTO: Predstavljene linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab

02. Lipanj 2017.

Linije sunčanih naočala grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017. s posebnim naglaskom na modele kuća Christian Dior i Elie Saab predstavljene su u četvrtak u Ghetaldus optici zagrebaškog Ban Centra.

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled.

Elie Saab mini kolekcijom sunčanih naočala očarava romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom svjetski poznatom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem te imaju vrhunske ZEISS naočalne leće.

Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u Ghetaldus optikama Ban Centra Zagreb i na splitskom Voćnom trgu.

 

17. travanj 2024 20:53