Aktualno
StoryEditor

Premium proizvodi i usluge: Gdje vam je 74,2 milijuna kuna za novi Lamborghini Veneno?

23. Studeni 2018.

Mnogi hiperautomobili i superautomobili, koje predstavlja novo raskošno izdanje velikog formata ‘Premium proizvodi i usluge’, još nisu službeno predstavljeni, a već su dobrim dijelom rasprodani.

Sretnici su tako, primjerice, već platili 32,8 milijuna kuna za Ferrari Pininfarina Sergio, pa i 38,1 milijun kuna za Bugattijev Divo. Kod potonjeg,  problemčić je što ga mogu kupiti samo oni koji već posjeduju Bugatti Chiron. Spremni su platiti i 74,2 milijuna kuna za novi Lamborghini Veneno koji bi se također trebao pojaviti u 2019.

Uz potrošački vodič za svijet digitalnog i analognog luksuza, Liderovo izdanje ‘Premium’ predstavlja i novitete iz visoke mode, gastronomije, tehnologije, kozmetičke industrije, biznisa, dizajna, pa i umjetnosti. Ima u njemu i dosta apsurda, bizarnih fenomena, a i svega onoga što bi moglo razveseliti suvremene hedoniste.

Znate li, primjerice, zašto se raskalašena mladež baca na pod? Da je samoupravljanje opet u modi? Ili tko su novi gazde carstava luksuznih brendova?  Piše i o tome u novom ‘Premiumu’ koji je na tržištu uz Lider od 23. studenoga. Do ideja kako si uljepšati život vrhunskim proizvodima i uslugama u digitalnom izdanju može se stići i ranije. Potrebno se samo pretplatiti na Lider, ako već niste pretplatnik.

20. travanj 2024 11:39