Aktualno
StoryEditor

Pretplatite se na Lider i osvojite stipendiju za intenzivni trening Smart Start

18. Prosinac 2017.

Iva Belé Success Concept i poslovni tjednik Lider daruju dva nova pretplatnika, na paket tiskano + digitalno izdanje (52 broja), punom stipendijom za program ‘Smart Start’. Sve što trebate učiniti je pretplatiti se uz "promo kod" #SmartStart.

Spremni ste na promjene u svom životu i razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, ili ste pak poduzetnik i želite osmisliti svoj osobni plan za 2018. godinu onda je Smart Start pravi odabir.

Što je SMART START?

Smart Start je intenzivni trening na kojem ćete odrediti smjer svog razvoja i viziju u nekoliko ključnih područja. Definirat ćete ciljeve za uspješnu 2018. godinu. Naučit ćete kako zadržati fokus na ono što ste odlučili te alate kojim ćete aktivirati svoje unutarnje resurse. Dobit ćete podršku za svakodnevno praćenje ciljeva. Ovo je prilika da se napokon posvetite sebi i važnim temama. SMART START će vam poslužiti da ono što ste odgađali i ostvarite!

Kome je SMART START namijenjen?

Svima onima koji se nalaze na prekretnici, koji nikako da nađu vrijeme koje će posvetiti kreiranju svog strateškog plana. Poduzetnicima i zaposlenicima koji imaju velika očekivanja od 2018. Onima koji žele naučiti postavljati ciljeve i pokrenuti život u novom smjeru.

 Što ćete na treningu SMART START naučiti?

  1. Kako preuzeti upravljanje svojim životom i što sve ovisi o nama
  2. Odlučit ćete što želite i postaviti vizije u više područja
  3. Odredit ćete ciljeve i alate za izvršenje
  4. Kako ciljeve koriste uspješni ljudi – panel s GOSTIMA IZNENAĐENJA
  5. Kako održavati energiju za ostvarenje ciljeva i nakon treninga

 

U cijenu je uključen i planer "DNEVNIK USPJEHA" te osvježenje tijekom pauzi a po završetku polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Broj mjesta je ograničen stoga se što prije prijavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se jednostavno pretplatite na poslovni tjednik LIDER.

Datum i vrijeme: 26. siječnja 2018. od 9 do 14h Lokacija: Zagreb, Hotel Palace Earlybird cijena do 22. prosinca 2017.: 500 kn Redovna cijena: 800kn Na cijenu se ne zaračunava PDV.

O trenerici

Voditeljica treninga je Iva Belé, mr.ek., trener načela uspjeha s višegodišnjim menadžerskim iskustvom na vodećim marketinškim pozicijama. Osnivačica je Iva Belé Success Concepta koji potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Koncept kombinira metodologiju i menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU i SAD-u.

 

25. travanj 2024 19:34