Aktualno
StoryEditor

Pretplatite se na Lider, osvojite stipendiju i postanite coach

10. Siječanj 2017.

Cognita i poslovni tjednik Lider daruju troje pretplatnika stipendijama za program ‘Biti coach‘ u iznosu od 50, 30 i 20 posto cijene programa. Stipendije će osvojiti troje Liderovih postojećih ili novih pretplatnika koji pošalju najbolja motivacijska pisma i životopis.

Certifikacijski program za profesiju coacha ‘Biti coach‘ traje osam mjeseci i počinje 17. veljače 2017., a radionice će se održavati petkom i subotom. Uvodnoj radionici možete prisustvovati 8. veljače 2017. u 17:30h u Klubu književnika, Zagreb, Trg bana Jelačića.

Sedma generacija

Ove godine upisuje se sedma generacija polaznika. Certificirani voditelji i coachevi Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević, s višegodišnjim iskustvom i svojom praksom, razvili su taj program na temelju kurikula na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te međunarodnih škola i edukacija za coaching.

‘Biti coach‘ program je koji pruža kvalitetnu bazu za samostalnu ili profesiju internog coacha, korištenje coachingom kao vještinom ili za osobni razvoj. Zasnovan na edukacijskim iskustvima i kvalitetnim programima koje su svladali i zatim prenosili treneri programa, usmjeren je na hrvatsko okružje i pod utjecajem je iskustava u praksi coachinga u Hrvatskoj. Program jednako tako prihvaća stvarnost coachinga kao prakse koja se neprekidno i brzo razvija, pa polaznike educira o mnogo različitih metoda koje će poslije postati osnova njihove prakse u coachingu i kvalitete.

Uz to, polaznici će gotovo od prvog dana početi primjenjivati praktični coaching, upijajući iskustvo i s jedne i s druge strane procesa coachinga: kao coachevi i kao njegovi korisnici. Ta se praksa provodi pod supervizijom voditelja programa koji usmjeravaju međusobni coaching polaznika.

Bogat doživljaj

Stručnost i iskustvo voditelja, bogatstvo metoda, praksa u coachingu, mnogi zadaci i osigurana literatura (na hrvatskom i engleskom jeziku) pružaju polaznicima bogat doživljaj edukacije o coachingu i osnovu za pokretanje vlastite prakse.

Prijave za stipendiju Cognite i Lidera s motivacijskim pismom u kojem će kandidat opisati zašto želi upisati program i zašto bismo njemu trebali dati stipendiju, uz CV, potrebno je poslati do 3. veljače 2017., s imenom i prezimenom te podacima za kontakt, na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijaviti se mogu svi Liderovi pretplatnici i oni koji se na Lider pretplate do 3. veljače 2017. godine.

Prijave za stipendije razmatrat će i ocjenjivati žiri u kojem su Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević koji će s kandidatima povesti i intervju. Imena dobitnika objavit ćemo u Liderovu tiskanom izdanju i na portalu u četvrtak 9. veljače 2017.

Svi Liderovi pretplatnici za program ‘Biti coach‘ mogu iskoristiti popust od 10 posto iz redovitih pogodnosti za pretplatnike (popust se ne pribraja stipendiji).

– Više o edukaciji za profesiju coacha pogledajte na internetskoj stranici BITI COACH.

– Ukoliko još niste naš pretplatnik, prijavnicu možete ispuniti ovdje.

18. travanj 2024 15:57