Aktualno
StoryEditor

Prilagodba, izazovi i preobrazba u svijetu koji se brzo mijenja

14. Prosinac 2016.

Pridružite nam se na 3. međunarodnoj konferenciji  Future of Manufacturing & Supply chain Excellence 2017 koja se osvrće na učinkovito upravljanje i planiranje lancem opskrbe.

Konferencija okuplja lidere s područja lanca opskrbe i nabave diljem regije.

Sposobnost osvajanja tržišta i jamčenja održivog poslovanja ovisi o mogućnosti predviđanja, prilagodbe i preobrazbe. Počevši od svakog pojedinačnog zaposlenika, unutar poduzeća i uzduž čitavog lanca opskrbe, izazovi leže u donošenju poslovnih odluka na temelju nesigurnih i nedosljednih informacija o budućoj potražnji, dostupnom proizvodnom kapacitetu i izvoru opskrbe.

Ključni naglasak ovogodišnje konferencije temelji na pronalaženju odgovora za učinkovito podržavanje generalnih poslovnih strategija kompanija te pružanju potrebnih metoda i alata svakom zaposleniku lanca opskrbe radi donošenja boljih operativnih odluka.

GOVORNICI NA KONFERENCIJI 2017., UČITE OD NAJBOLJIH!

  • John Koelink, COO, Bayer Animal Health, izabran kao jedan od deset najboljih voditelja lanca opskrbe u Europi za 2016.
  • Angappa Gunasekaran, profesor na Sveučilištu Massachusetts Dartmouth, jedan od deset najboljih istraživača u području upravljanja operacijama i upravljanja lancem opskrbe
  • Sabine Eisses, direktorica DHL Global Forwarding za Sloveniju i Hrvatsku
  • Henning Krebs, direktor Odjela za upravljanje prijevozom i mrežom u poduzeću Lufthansa Technik Logistik.Prijavite se i osigurajte si kotizaciju rane prijave >>
19. travanj 2024 18:38