Aktualno
StoryEditor

Prilika za zagrebačke male poduzetnike: Otvorene prijave za CrowdStream ZICER-a

20. Rujan 2018.

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) poziva sve one koji razmišljaju o alternativnom financiranju svoga projekta da se do 9. listopada 2018. prijave i ostvare potporu u pokretanju crowdfunding kampanje te potporu u vrijednosti od 15.000 kuna u okviru EU projekta CrowdStream koji ZICER provodi kao pilot akciju kroz koju startupovima i društvenim poduzetnicima pruža podršku u pripremi i provedbi crowdfunding kampanje.

>>>AI Summit Huawei: 84 posto startupa bavit će se projektima AI tehnologije

Sudjelovanjem u ovom natječaju odabrani sudionici usvojit će znanja i vještine potrebne za uspješnu pripremu, provedbu i upravljanje crowdfunding kampanjom te ostvariti pravo na nefinancijsku potporu do maksimalne vrijednosti od 15.000 kuna u svrhu izrade promotivnog video materijala za potrebe lansiranja kampanje na crowdfunding platformu. Prijaviti se mogu tvrtke (do godinu dana starosti) registrirane na području Zagreba iz kategorije mikro ili malog poduzetnika te društveni poduzetnici. Detalji o natječaju dostupni su na web stranici raza.hr.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

24. travanj 2024 02:12