17. siječanj 2019.

Promjene u vrhu A1 Hrvatska: Ivan Bartulović odlazi iz kompanije

Ivan Skender će uz svoju postojeću poziciju člana Leadership tima te glavnog direktora za poslovnu transformaciju preuzeti i funkciju glavnog direktora za ljudske potencijale i korporativne komunikacije. Dosadašnji član Leadership tima i glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije Ivan Bartulović, nakon dvije i pol godine, odlučio je nastaviti svoju karijeru izvan A1 Grupe.

- U protekle dvije godine postali smo kao kompanija predvodnici digitalne transformacije na tržištu i u A1 grupi uz jaku podršku odjela ljudskih potencijala. Zahvaljujem Ivanu Bartuloviću na angažmanu i trudu u pozicioniranju kompanije kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Ivan Skender sa svojim odličnim rezultatima u formiranju potpuno novog sektora u kompaniji, sveobuhvatnim projektom digitalne transformacije te vrlo uspješnim vođenjem projekta rebrandinga u protekloj godini, zasigurno će nastaviti s pozicioniranjem A1 Hrvatska kao digitalne kompanije, rekao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Prije dvije godine A1 Hrvatska napravila je svojevrsni zaokret u strategiji poslovanja, pokretanjem sveobuhvatne digitalne transformacije s ciljem digitalizacije korisničkog iskustva, stoji u priopćenju kompanije. Da će nastaviti u započetom smjeru, potvrdio je i Ivan Skender: „Novom organizacijom namjera nam je još jače povezati odjel ljudskih potencijala sa samim poslovanjem kako bi bili spremni na promjene koje digitalni svijet stavlja pred nas. Nastavit ćemo sa započetom digitalnom transformacijom i daljnjim razvojem digitalnih vještina u kompaniji, primjenjujući agilni način rada. Želimo da je A1 Hrvatska poslodavac prvog izbora za nove talente na tržištu rada.”