Aktualno
StoryEditor

Provjerite kako rade trgovine i trgovački centri na Dan pobjede

05. Kolovoz 2019.

Trebate li na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja skoknuti do trgovine, nemate razloga za brigu jer većina trgovina radi normalno ili prema nedjeljnom radnom vremenu. Trgovački centri su također uglavnom otvoreni.

Većina Konzumovih prodavaonica u ponedjeljak 5. kolovoza će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. Neke poslovnice će ipak biti zatvorene pa prije no što se uputite ovdje provjerite kako radi poslovnica u vašem gradu.

Bit će otvorene i sve Kauflandove poslovnice, s manjim razlikama u radnom vremenu. Neke će raditi normalno od 7 do 20 ili 21 sat, a neke po nedjeljnom radnom vremenu do 14 sati.

Radit će i Intersparove te Sparove prodavaonice diljem Hrvatske. Većina po redovitom radnom vremenu od 7 do 21 sat, što možete provjeriti  ovdje.

Svi supermarketi Plodina će raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Svoje namirnice tamo moći ćete kupiti od jutarnjih pa sve do 22 ili 23 sat, ovisno o regularnom radnom vremenu pojedine poslovnice.

Radit će i većina trgovačkih centara u Hrvatskoj. Tako će zagrebački Arena centar raditi normalno od 10-21 sat, kao i svi City centri.

Normalno će radit će i Avenue mall kao i Westgate. I u ostalim hrvatskim gradovima većina će trgovačkih centara imati otvorena vrata, a zatvoreni će biti oni u Osijeku, Đurđevcu, Čakovcu i Šibeniku.

19. travanj 2024 05:45