Aktualno
StoryEditor

Provjerite koji slatki kandidati su se plasirali u polufinale Čokoboja

10. Travanj 2019.

Prošlog tjedna Lider je pokrenuo Čokoboj u kojem smo zamolili čitatelje da nam pomognu okončati redakcijske rasprave. Naime, u Liderovoj redakciji postoji nekoliko slatkih punktova za krizne trenutke kad nam od posla padne razina šećera u krvi. Nađe se tu čokoladica, bombona i keksa mnogih hrvatskih proizvođača, no, odlučili smo uz pomoć čitatelja prekinuti uredska prepucavanja koja je hrvatska čokoladica vrh, top i naj-najbolja.

Četiri dana zaredom naši su čitatelji u anketi vrijedno birali svog favorita između dvije ponuđene čokolade koje u Liderovoj redakciji izazivaju smutnju.

U prvom Čokoboju susrele su se Kanditova Rum pločica i Krašev Bananko, a naši su čitatelji odlučili da Rum pločica ide u polufinale. Ovo je ujedno bio i nažustriji dvoboj u kojem je sudjelovalo najviše Liderovih čitatelja.

Mliječna čokolada Životinjsko carstvo drugog dana Čokoboja pobijedila je čokoladni duo Bracu i Seku sa 62 posto glasova.

U trećem dvoboju čokolada Kandi s lješnjakom odnijela je premoćnu pobjedu nad Mikadom s rižom sa skorom 70:30.

Posljednja četvrtfinalna bitka vodila se između Bajadere i Pralina. Na kraju žestoke bitke pobijedile su Kanditove Praline sa 63 posto glasova.

Sada je pred nama neizvjestan polufinalni Čokoboj u kojem će svoje čokoladne supermoći ukrstiti Rum pločica, Životinjsko carstvo, Kandi čokolada s lješnjakom i Kanditove Praline.

Prvi polufinalni Čokoboj otvorit će Rum pločica i Praline 11. travnja, a drugi čokoladni par koji će odmjeriti svoje snage u subotu 13. travnja bit će Životinjsko carstvo i Kandi čokolada s lješnjakom.

24. travanj 2024 07:00