Aktualno
StoryEditor

Provjerite koliko su Cammeo i Eko taxi snizili cijene vožnje po metropoli

09. Ožujak 2019.

Cammeo je u metropoli snizio cijene vožnji, a gotovo minutu nakon stigla je informacija da je Eko taxi učinio isto.

- Cammeo i Zagreb povezani su na poseban način. Već osam godina zajedno putujemo pa smo našim dragim Zagrepčankama i Zagrepčanima odlučili zahvaliti na vjernosti te smo im omogućili da se od 09. ožujka u 00:00 sati voze po još povoljnijim cijenama - kaže Petar Dragić, izvršni direktor Taxi Cammea te pojašnjava kako su uspjeli napraviti racionalizaciju poslovanja, ali ne na uštrb kvalitete usluge.

Naime, od 09. ožujka u 00:00 sati start u Cammeu se plaća 5 kuna, svaki kilometar 3 kune, minuta vožnje 1 kunu dok minimalna tarifa iznosi 13 kuna.

Uz Zagreb, Eko taxi je najavio i niže cijene vožnje za Veliku Goricu i Zaprešić. Tako je od subote cijena starta vožnje Eko taxijem 4 kune, a svaki sljedeći kilometar 3,60 kuna. Minimalna tarifa iznosi 12 kuna, a cijena po minuti 90 lipa.

Prosječna cijena vožnje tim taksi prijevoznikom na ruti od Zagrepčanke do Autobusnog kolodvora u Zagrebu iznosi 26 kuna.

- Naš je poslovni cilj fokusiran upravo na naše korisnike kako bi im u svakom trenutku pružili kvalitetan, jednostavan, siguran i ekološki osviješten prijevoz gradom. Osim toga snažno smo predani tome da budemo korisnicima najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka radi koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika - kazao je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Iz te firme dodaju kako korisnici kroz cijelu godinu imaju mogućnost kartičnog plaćanja koje omogućuje 50 posto niže cijene vožnje ponedjeljkom i utorkom te 10 posto ostalih dana u godini.

Akcijom #nizenemoze iz Eko taxija najavili su samo početak brojnih novosti koje uvode u svom poslovanju u 2019. godini, a koje je počelo rebrandingom kompanije prošle godine, ekspanzijom poslovanja diljem gradova u Hrvatskoj, sniženjem cijena te uvođenjem električnih automobila.

24. travanj 2024 13:20