Aktualno
StoryEditor

Provjerite tko je sretna dobitnica poklon-paketa profesionalne kozmetike NYX

02. Rujan 2019.

NYX Professional Makeup odražava današnje trendove u šminkanju. U ponudi brenda možete pronaći sve, od ruževa pa do kistova za šminkanje, jednako popularnih među širom javnosti kao i među profesionalnim vizažistima diljem svijeta. Brend dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup osnovala je vizažistica Toni Ko 1999. godine u Los Angelesu. Sam naziv brenda inspiriran je grčkom mitologijom, odnosno grčkom božicom noći Niktom (grč. Nyx). Imidžu brenda pridonosi originalan i dizajnerski stil pakiranja. NYX Professional Makeup obilježavaju razigrane boje, bogati pigmenti i dugotrajna postojanost.

Ljetni Lider trend daruje poklon-paket dekorativne kozmetike NYX, a sve što trebate napraviti kako bi on bio vaš je točno odgovoriti na nagradno pitanje:

Nagradno pitanje: Navedite dva recepta Petre Jelenić za slatko ljeto!

Odgovor potražite u rubrici Poznati kuhari u ljetnom Lider trendu koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 2. rujna.

Dobitnica prošlotjednog darivanja kojoj će na kućnu adresu stići poklon-paket profesionalne kozmetike NYX je:

Josipa Kraljik, Zagreb

 

16. travanj 2024 20:25