Aktualno
StoryEditor

Prva grupa polaznika stekla CA DIPLOMU Controller Akademie München

29. Kolovoz 2016.
Piše:
lider.media

U suradnji poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. i najbolje svjetske škole kontrolinga – Controller Akademie iz Münchena u mjesecu lipnju ove godine prva grupa polaznika 5. modula Controller Akademie München u Feldafingu stekla je najpoznatiju međunarodnu diplomu svjetskih kontrolera CA DIPLOMU Controller Akademie München te završila zahtjevnu edukaciju u trajanju od 5 modula. Steknuta diploma dokaz je vještine, teoretskog znanja, ali i primijene kontrolinga u praksi.

Sustavni program obuke na CA Controller Akademie ovjeren je IGC oznakom kvalitete od strane International Group of Controlling (IGC) – krovnog tijela za mjerenje kvalitete kontrolerskih edukacija. Nakon završena prva 3 (na hrvatskom jeziku) od 5 modula u Zagrebu (preostala dva na engleskom jeziku) polaznici dobivaju pravo pristupa 4. i 5. modulu sa povlaštenom cijenom koji se izvode u suradnji sa njemačkim trenerima u Zagrebu i Münchenu.

Trenerica prva tri modula je mr.sc. Jasmina Očko, konzultant za uvođenje kontrolinga, a treneri 4. i 5 modula su  Dr.sc. Klaus Eiselmayer (CEO CA München) i dipl. ing Dietmar Pascher.

Sukladno misiji poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o., trajno radimo na podizanju razinu znanja i kompetencija naših kontrolera i menadžera iz područja kontrolinga. Ponosni smo što smo kontrolerima i menadžerima cijele regije olakšali put do stjecanja CA Diplome koja je sada zahvaljujući uskoj višegodišnjoj suradnji Kontroling Kognoska i– Controller Akademie iz München – dostupnija nego ikada. Time su se stekli uvjeti da napredna znanja i najbolja praksa na velika vrata ulaze u naše gospodarstvo.

18. travanj 2024 19:45