Aktualno
StoryEditor

PwC objavio vodič kroz stope i propise vezane uz korporativne poreze za 2018.

27. Rujan 2018.

Društvo PwC objavilo je svoj godišnji vodič Worldwide Tax Summaries - Corporate Taxes 2018/19, najnoviju zbirku međunarodnih stopa i propisa vezanih uz korporativne poreze.

>>>Prihodi PWC-a dosegli rekordnih 37,7 milijardi američkih dolara

Budući da vlade diljem svijeta traže veću poreznu transparentnost i povećanje prekograničnihaktivnosti, porezni stručnjaci mogu ovaj vodič koristiti za pristup postojećim poreznim stopama idrugim važnijim značajkama poreznih zakona u mnogim državama/regijama.

Besplatan, svima dostupan vodič, napisali su lokalni stručnjaci društva PwC i sadrži sažetke iz 152 države/regije na više od 2800 stranica podataka. Dostupan je u tri oblika, uključujući digitalnu verziju i verziju za mobitele.

Prošle je godine vodič pročitan rekordan broj puta, s više od 5 milijuna pregleda stranice, što je povećanje od 40 % u odnosu na prethodnu godinu.

>>>PwC: Predsjednici uprava u našoj regiji su ‘oštroumni realisti’

- Porezni sustavi širom svijeta neprestano se razvijaju, što znači da društvo mora biti u tijeku sa svim elementima poreznog usklađivanja na lokalnoj i međunarodnoj razini, izjavio je Colm Kelly, globalni voditelj poreznih i pravnih usluga društva PwC.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

26. travanj 2024 11:49