09. travanj 2019.

Ranko Režek novi je izvršni direktor IoT Net Adrije

Ranko Režek novi je izvršni direktor i član uprave IoT Net Adria.

Režek svoju karijeru započinje 1998. u CHS Elektronici kao voditelj proizvoda i prodaje linije Compaq, a 2000. godine prelazi u VIPnet (danas A1) u kojoj je od voditelja projekata napredovao do direktora prodaje za Srbiju te tako stekao veliko iskustvo u pozicioniranju tvrtke na tržištu i postigao iznimne rezultate u prodaji. Godine 2012. prelazi u DNV GL, globalnu tvrtku za osiguranje kvalitete i upravljanje rizicima u kojoj je do danas bio zadužen za Adriatic regiju kao voditelj tržišta.

- Tehnologije, pogotovo digitalne, prate me u svim segmentima života. Sudjelovao sam u stvaranju tehnoloških inovacija; kada je započinjala revolucija osobnih računala u poslovanju, kada su jačali Windows operativni sustavi na serverskim platformama ili kad se stvarala usluga teleoperatera. Nove tehnologije mogu unaprijediti mnoga područja modernog poslovanja i potaknuti konkurentnost našeg gospodarstva i svojim ću angažmanom doprinijeti nastojanjima IoT Net Adrije da povežemo svakog čovjeka s njemu bitnim stvarima, izjavio je Režek.

[caption id="attachment_381476" align="aligncenter" width="750"] Bruno Crnički i Ranko Režek[/caption]

- Nakon uspješno izvedene prve razvojne faze, u kojoj se izgradila mreža, IoT Net Adria kreće u drugu fazu, a to je implementacija rješenja na hrvatskom tržištu te snažnije pozicioniranje na regionalnoj razini. Samim time morali smo dodatno osnažiti vlastiti tim ljudi prodajnim i upravljačkim kadrom, ali i tehničkom podrškom, objašnjava direktor i član odbora Bruno Crnički pojačanje u tvrtki.

Ovo se pojačanje dogodilo u jeku priprema za Touchpoint - prvu Sigfox IoT konferenciju u Hrvatskoj, koja će održati u Zagrebu 16. svibnja 2019.