Aktualno
StoryEditor

Rasprodano ograničeno izdanje Teslinih dasaka za surfanje po cijeni od 1500 dolara

30. Srpanj 2018.

Iako poznat po svojim iznimnim automobilima, Muskova kompanija Tesla u svom asortimanu ima i niz drugih proizvoda među kojima su i mini verzije automobila Tesla namijenjene klincima i USB u obliku njihova poznatog superchargera. Njima se sada pridružio najnoviji proizvod, a riječ o dasci za surfanje, javlja Tech Crunch.

Daska je u ekspresnom roku rasprodana, a čak i oni koji su na vrijeme odlučili kupiti svoj primjerak daske ostali su kratkih rukava jer je proizvod nakratko nestao sa web-shopa iz nepoznatih razloga.

>>>Tesla traži financijsku pomoć od svojih dobavljača

‘‘Ograničeno izdanje Tesla daske za surfanje izrađeno je od mješavine istih kvatitetnih mat i sjajnih premaza kakvi se koriste na svim našim automobilima. Gornji dio ojačan je laganim ‘Black Dart‘ karbonskim vlaknima nadahnut interijerom naših automobila‘‘, stoji na web stranici.

[caption id="attachment_354125" align="aligncenter" width="750"] Foto: shop.tesla.com[/caption]

Cijena od 1500 dolara bez PDV-a Teslinu dasku svrstava među skuplje. Sasvim solidna daska koje proizvode primjerice JS ili Ripcurl može se kupiti po cijeni od oko 750 dolara.

>>>Tesla gradi tvornicu automobila u Šangaju

Najpoznatiji proizvođač dasaka za surfanje je Lost, kompanija s kojom Tesla surađuje, a čije se cijene kreću od 700 do 800 dolara.

Ipak, limitirana količina od 200 komada vjerojatno je jedan od razloga zašto se toliko brzo rasprodala, a ni poznato ime proizvođača nije odmoglo.

25. travanj 2024 18:05