Aktualno
StoryEditor

Ravlići: Nismo glasali protiv raspodjele Hrvatskih šuma

15. Veljača 2018.

Direktorica Martina Ravlić Janković u ime DI Slavonija d.o.o. i Strizivojna Hrast d.o.o. te obitelji Ravlić opovrgava navode u članku "Slavonski hrast: Samo Škegro i Ravlići protiv raspodjele hrvatskih šuma" objavljenom 16. veljače 2018. godine u 646 broju Lidera.

"U tekstu se navodi da su prilikom glasovanja za Pismo razumijevanja o raspodijeli sirovine jedini bili protiv Škegro i Ravlići što nije istinita tvrdnja.

‘Ravlići‘,  odnosno vlasnici i predstavnici DI Slavonija d.o.o. i Strizivojna hrast d.o.o. nisu bili na sjednici Vijeća Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK prilikom glasanja za konačni tekst Pisma razumijevanja (PR) 15. prosinca 2017. godine. To se može i dokazati ako se zatraži od HGK popis prisutnih na sjednici.

Tada je PR i potpisano od strane predsjednika Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK i predsjednika i članova Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Na prijašnjim sjednicama Udruženja mi smo ispred svojih tvrtki izrazili samo nezadovoljstvo prema jednoj točki PR i to kod ograničavanja daljnjeg rasta i razvoja tvrtki radi limitiranja količina, a ni u kojem slučaju NISMO bili protiv ostalih točaka PR," napisala je direktorica Martina Ravlić Janković u demantiju objavljene informacije.

27. travanj 2024 00:58