Aktualno
StoryEditor

Razvoj kompetencija poduzetnika i managera ključan je za rast prodajnih rezultata

30. Siječanj 2019.

Jedan od ključnih čimbenika za rast i razvoj tvrtke, uz individualnu prodajnu sposobnost managera, upravo je učinkovitost prodajnih timova. Organizacija i upravljanje prodajom te prodajne tehnike i vještine osnovne su kompetencije vodećih poduzetnika i managera kao i zaposlenika prodajnog sektora.

Prodajna Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra napredni je program stručnog usavršavanja koji odgovara na aktualne izazove poslovanja te razvija nužne prodajne i managerske kompetencije. Namijenjen je managerima, poduzetnicima te svim osobama zaposlenim u prodajnim odjelima i zainteresiranim za napredovanje u području prodaje.

Sva su predavanja utemeljena na brojnim praktičnim primjerima i vježbama. U radu se posebna pozornost posvećuje sinergiji grupnoga rada, ali i individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika. Tijekom edukacije polaznici će moći intenzivno raditi na osobnom rastu i razvoju u prodajnom aspektu, naučit će upravljati svojim vremenom, stresom, kako biti učinkovitiji te kako adekvatno poslovno pregovarati u prodaji i koristiti emocionalnu inteligenciju.

Predavači su iskusni stručnjaci s višegodišnjim radnim iskustvom na rukovodećim pozicijama u prodaji i marketingu te su održali tisuće prodajnih treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama.

Sva potrebna znanja te korisne metode i tehnike polaznici će moći svladati tijekom 7 modula programa:

MODUL 1: Napredne prodajne vještine

MODUL 2: Poslovna komunikacija i bonton

MODUL 3: Poslovno pregovaranje u prodaji

MODUL 4: Komunikacija s „teškim“ klijentima

MODUL 5: Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama

MODUL 6: Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata prodaje

MODUL 7: IZBORNI: Uspješan i uvjerljiv javni nastup - interaktivni trening s video snimanjem

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa. Svi redovni polaznici Financijske Akademije ostvaruju pravo na popust od 30% za izborni modul.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava- edukacijskih-programa ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

19. travanj 2024 05:23