Aktualno
StoryEditor

Rick Santorum dolazi na 2. Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije

12. Rujan 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PWMsCO-Icg4[/embed]

Među brojnim pripadnicima poslovne i investitorske zajednice, koji su najavili svoj dolazak na ovogodišnji Investicijski forum zdravlja i turizma u Zagrebu, posebno se ističe političko-poslovno lice, bivši američki kongresmen i čovjek koji je bio u tijesnoj utrci za republikanskog predsjedničkog kandidata 2012. godine, Rick Santorum.

>>>Američki poduzetnici zainteresirani za Hrvatsku kao destinaciju zdravstvenog turizma

Santorum je visoko pozicionirani Republikanac blizak administraciji sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Njegovu javnu poziciju i utjecaj treba sagledati i kroz ulogu političkog komentatora američkog CNN-a te kroz njegovo zanimanje za biznis, što je i razlog njegovog dolaska na ovogodišnji Forum.

Drugi po redu Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije održava se od 10. do 12. listopada 2018. u zagrebačkom hotelu Westin, a tema je iskorištavanje zdravstveno-turističkog potencijala Adriatic regije, kako bi postala cjelogodišnje poželjna destinacija.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja Foruma koje je urodilo spajanjem investicijskog projekta „Pašman Rivijera“ s američkim investitorom Jeffom Blackardom, ovogodišnji Forum pobudio je zanimanje nekoliko poslovno-investitorskih grupacija iz različitih zemalja svijeta.

Jeff Blackard, vlasnik developerske američke tvrtke Blackard Global, čija je nedavna ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta „Pašman Rivijera“ od 500 milijuna eura ocijenjena prihvatljivom, zadovoljivši iznimno visoke kriterije za samog ponuđača, potvrdio je dolazak i prezentaciju poslovnih planova i razvoja Adriatic regije.

Forum će ove godine ugostiti i Christiana Glauser-Benza, člana slavne obitelji Benz, koji obnaša funkciju potpredsjednika za razvoj američke Dream Hotel Group, jedne od najekskluzivnijih grupacija s nekoliko hotelskih luxury brendova.

>>>Regionalna politika EU podržava razvoj Adriatic regije za zdravstveno-turističke projekte

- Prošlogodišnji Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije kroz niz je projekata odredio smjer uvođenja inovativnih proizvoda poput medicinskog wellnessa u hotele, stvaranja neophodne infrastrukture za cjelogodišnju destinaciju za silver generaciju te izgradnje dodatne zdravstvene infrastrukture. Ovogodišnji će Forum ponuditi nove projekte i nove zdravstveno-turističke destinacije. Interes i dolazak ovakvih ulagača znači da smo uspjeli u našoj namjeri, izjavio je Miljenko Bura, nositelj ideje Foruma i konzultant Medicinske Grupe d.o.o.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

23. travanj 2024 13:15