Aktualno
StoryEditor

Sajam investicija: Nikad veća mogućnost pronalaska stranih ulagača za domaće projekte

13. Ožujak 2017.

Hrvatski investicijski projekti u području nekretnina imat će jedinstvenu priliku pobuditi interes multimilijunskih stranih investitora na najvećem i najprestižnijemu svjetskom sajmu investicija MIPIM, koji će se održavati od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj.

- Svi koji imaju vrijedan  investicijski projekt sada imaju priliku pronaći svog investitora putem naših predstavnika na sajmu nekretnina MIPIM koji okuplja ključne ulagače ove industrije, rekao je pomoćnik direktora Sektora za trgovinu HGK Hrvoje Paver.

>>>Dembik: Brzo morate provesti reforme i raditi na privlačenju stranih ulagača

- Na prošlogodišnjem sajmu u Cannesu u razgovoru s investitorima kao najatraktivniji segment ulaganja pokazao se turizam. Riječ je o predstavnicima velikih hotelskih kuća i kompleksa koji su na hrvatskoj obali spremni graditi hotele s dvije stotine soba i više. MIPIM je mjesto susreta s elitnim prilikama i nadam se da će popularnost takvoga sajma dobiti dodatan značaj, istaknuo je Borislav Vujović, dopredsjednik Udruženja poslovanja nekretninama HGK, koji ističe kakose hrvatski izlagači i ove godine nadaju dobrim poslovnim rezultatima svojeg predstavljanja.

Na sajmu će, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama HGK, domaće projekte predstaviti sljedeće  hrvatske agencije za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel-Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-InvestImmobilien i Spiller Farmer. Projekt koji će Odbor savjetnika za investicije HGK predstaviti na sajmu jestConstruction Project of TouristResortsPetrčane Zadar.

http://youtu.be/SsVPM0OpZNE

Očekuje se više od 5.000 investitora i 23.000 sudionika iz 90 zemalja, čime ovaj sajam potvrđuje vodeću poziciju među investicijskim sajmovima u svijetu. Također, održat će se više odstotine konferencija na kojima će sudjelovati više od 3800 predsjednika raznih uprava.

25. travanj 2024 14:25