Aktualno
StoryEditor

‘Šapasti‘ sportski izazov na Rabu: Natjecanje pasa u plivanju i trčanju

25. Kolovoz 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XXNpyhjSEqc[/embed]

Na plaži za pse Monty‘s Dog Beach & Bar Artić na Rabu u utorak, 28. kolovoza, održava se plivačko natjecanje pasa i njihovih vlasnika.

>>>Na Uskrsni ponedjeljak ‘kobasičasti pas’ dobio svoj prvi muzej

Radi se o drugom takvom natjecanju u Hrvatskoj, nakon što je prošle godine pseći maraton održan na istoimenoj plaži u Crikvenici.

Beach

- Prijavljeni natjecatelji krenut će s brodicama iz centra Raba prema nedavno otvorenoj psećoj plaži u Banjolu. Start kreće s brodica, odakle će psi i njihovi vlasnici plivati 200 metara do obale i nakon toga otrčati 300 metara do cilja smještenog na žalu plaže, pojasnio je pravila natjecanja Igor Montanari Knez, vlasnik psećeg beach bara.

Nakon utrke, četveronožni natjecatelji okrijepit će se tortom, sladoledom, pizzom i pivom. Ako budu najbrži u ispijanju svoje porcije piva, dobit će za nagradu koktel, a oni koji najbrže pojedu osvojit će za sebe i svog vlasnika obrok u Restoranu Ana.

Pobjednika utrke pak očekuje vrijedna nagrada - smještaj za dvije noći za dvije osobe, plus kućni ljubimac, u kampu Padova Camping Resort, kojeg osigurava Valamar All You Can Holiday. Nagrada za drugo mjesto je večera za dvoje s ljubimcem, koju poklanja restoran Astoria-Rab, a treće mjesto osvojit će dnevni VIP tretman za dvije osobe i njihove pse na jednoj od Monty plaža.

>>>Svaki pas ima svoj dan na blogu devetogodišnjaka

Događaj je besplatan, uz obavezne prijave za sudjelovanje na broj televona 092 2596 088, i počinje u 19 sati.

02. svibanj 2024 02:34