08. svibanj 2019.

Savjetnik za nekretnine Cushman & Wakefield ulazi na hrvatsko tržište 

Cushman & Wakefield, jedna od vodećih svjetska tvrtki koja nudi savjetodavne i operativne usluge u području nekretnina, proširila je svoju ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International i ušla na hrvatsko tržište.

Cushman & Wakefield već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore kroz ekskluzivne partnerske odnose, savjetujući vlasnike, investitore te ostale sudionike tržišta o svakom aspektu njihovih strategija u nekretninama.

[caption id="attachment_384413" align="alignright" width="172"] Predrag Tutić - direktor društva Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku[/caption]

„Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku. Kombinirajući naše lokalno znanje s međunarodnim iskustvom i stručnom potporom globalnog lidera, zadovoljit ćemo sve potrebe naših klijenata, pomažući im u jačanju poslovnih ciljeva“, izjavio je Predrag Tutić, Direktor društva Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku.

„Godinu dana nakon što smo prvi put ušli u partnerstvo s društvom CBS International, liderom na srpskom tržištu nekretnina, sa zadovoljstvom nastavljamo suradnju i ulazimo na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj“, dodaje Jonathan Hallett, Voditelj za središnju i istočnu Europu u društvu Cushman & Wakefield.

„Iako smo u Hrvatskoj aktivni već duži niz godina, ova nova suradnja na tržištu nas pozicionira na jedinstven način te nam omogućava ostvarivanje vrhunskih rezultata u svim ključnim uslugama i to u skladu s očekivanjima na međunarodnoj razini“, napominje.

„Naši snažni i dugotrajni odnosi s podružnicama diljem EMEA regije omogućavaju ulazak na tržišta na kojima Cushman & Wakefield trenutno nema direktnu prisutnost što koristi kako lokalnim tako i globalnim klijentima koji dobivaju pristup našoj globalnoj mreži te lokalnom znanju“, zaključio je Colin Wilson, Direktor za EMEA tržište iz društva Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield ima 51.000 zaposlenika koji u više od 70 zemalja vlasnicima i investitorima pomažu optimizirati vrijednosti svojih nekretnina. Cushman & Wakefield među najvećim je tvrtkama specijaliziranim za komercijalne usluge povezane s nekretninama s prihodom od 8,2 milijarde dolara.

Neke od osnovnih usluga tvrtke su profesionalne brokerske i savjetodavne usluge, uključujući usluge posredovanja u izdavanju i prodaji svih vrsta nekretnina, savjetodavne usluge, usluge procjena vrijednosti i strateškog savjetovanja, upravljanje nekretninama, upravljanje projektima, tehnički due diligence i investicijsko savjetovanje.