Aktualno
StoryEditor

Saznaj ‘inside-info’ poslodavaca o načinu zapošljavanja mladih u RH

28. Ožujak 2019.

‘Ostani u Hrvatskoj’ naziv je Rotaraction konferencije za mlade koje će se održati 3. travnja u Studentskom centru u Zagrebu. Među govornicima su dr. Hrvoje Kenfelj, Tihana Hubicki, docent Mario Žgelja, Ognjen Bagatin i Ivan Paić. Osim konferencije, Rotaract Klub Zagreb Centar u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu organizira Career Speed Dating na kojem će kandidati imati priliku okušati se u simuliranom razgovoru za posao te u osam minuta predstaviti svoje sposobnosti potencijalnim poslodavcima HEP-u, Rimac Automobili, Nestleu, FINA-i i Schneideru.

Cilj Rotaraction konferencije upoznavanje je polaznika s mogućnostima zaposlenja na tržištu rada u Hrvatskoj. A neke od tema konferencije su kako pratiti i živjeti u skladu sa svakodnevnim promjenama u poslovnom okruženju i koje su to ‘inside-info’ poslodavaca o načinu zapošljavanja mladih ljudi u Hrvatskoj.

U okviru Rotaraction konferencije održat će se radionice Javno govorništvo i CV radionica na kojima će prijavljeni moći usavršiti komunikacijsko-prezentacijske vještine te doznati kako najbolje istaknuti svoje kvalitete - vještine, sposobnosti, znanja i iskustvo u životopis i molbi kojima se predstavljaju za radna mjesta.

23. travanj 2024 08:36