Aktualno
StoryEditor

Sisačka make up artistica pokazala svoje umijeće i na licu Kim Kardashian

24. Siječanj 2017.

 

Svjetska show-biz starleta Kim Kardashian već se naveliko hvalila na društvenim mrežama kako je proteklih nekoliko dana provela u Dubaiju. No, malo je onih koji znaju da je tamo boravila kako bi bila model za najnadarenije šminkere koji su pohađali svjetski poznatu edukaciju Masterclass, a među njima bila je i make up artistica Sanja Grbić (33).

Na Masterclassu sam vidjela dosta slavnih osoba koje se također bave šminkanjem i vrlo su popularne ličnosti na društvenim mrežama. Bilo je ukupno 600 polaznika iz svih dijelova svijeta, a iz Hrvatske samo dvije polaznice. Posebna gošća bila je Kim Kardashian, koja je doputovala iz Los Angelesa i uz koju smo kao model učili i radili – opisala je sisačka poduzetnica Sanja Grbić i sama influencerice na Instagramu, koja je dio svojih poslovnih aktivnosti usmjerila na šminkanje poznatih osoba. Šminkala je tako Nikolinu Ristić, Tinu Katanić, Sementu Rajhard, Barbaru Šegetin i mnoge druge poznate osobe za brojne promotivne kampanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sanja Grbić već se šest godina bavi profesionalnim šminkanjem, a to zahtijeva i neprestano usavršavanje s obzirom na promjenjivost trendova. I nakon Masterclassa Grbić je u Hrvatsku donijela najnovije trendove svoje profesije.

- Jako volim make up art i šminkanje, a kad god imam prigodu dodatno se educirati, uvijek ulažem u taj segment mog profesionalnog napretka. Završila sam školovanje u Londonu, a evo nastavila edukaciju u Dubaiju gdje mi je model bila svjetski poznata Kim Kardashian. Susret s Kim je bio iznad mog očekivanja, jedno divno iskustvo jer je toliko draga i divna osoba, prelijepa i pristupačna i skroz me oduševila – znatno drugačija od onog što smo navikli viđati u medijima - ocjenjuje Sanja Grbić, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, svoje iskustvo sa sveprisutnom Kim. Novo iskustvo, znanja i profesionalno usavršavanje Sanja Grbić će primijeniti na svojim klijenticama svih generacija.

Najčešće make up pogreške

Mnoge djevojke i žene griješe prilikom šminkanja, te umjesto da kvalitetnim make up-om naglašavaju svoju ljepotu, one je na pogrešan način prikrivaju, pa čak i nagrđuju.

- Jako se griješi prilikom prejakog naglašavanja obrva čime postaju sasvim neprirodne i previše istaknute na licu. Često se koristi i neprilagođena boja pudera, nekoliko nijansi tamnije ili svijetlije nego što bi trebale biti. Česta je i greška što se ne blendaju sjenila, ali i make up lica općenito pa to zna izgledati neuredno i neprirodno – upozorava ova poznata poduzetnica i make up artistica.

25. travanj 2024 19:03