Aktualno
StoryEditor

Sladoljev: Most ulazi u Gradsku skupštinu

21. Svibanj 2017.

Imamo siguran ulazak u Gradsku skupštinu, ustvrdio je u nedjelju Marko Sladoljev, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika i nositelj liste za zagrebačku Gradsku skupštinu najavivši da će kao skupštinska opozcija biti "noćna mora budućem gradonačelniku ili gradonačelnici, pogotovo Milanu Bandiću".

Sladoljev je rekao da su "prvi podaci govorili da imamo oko 3,2 posto glasova, a sada svake minute rastemo i imamo 4,90 posto i siguran ulazak u Gradsku skupštinu". Poručio je građanima da će u Zagrebu "graditi čistu priču, bez korupcije i nepotizma".

>>> Maras: Plenković je najveći gubitnik izbora

Budućem gradonačelniku ili gradonačelnici će biti noćna mora, a pogotovo će Bandiću "disati za vratom na svaki mogući pokušaj korupcije ili nepotizma, kojih je u proteklih 16 godina bilo u Zagrebu".

Na novinarski upit o mogućim koalicijama rekao je da prvo treba vidjeti kako će izgledati sastav Skupštine, ali s Bandićem nikako neće surađivati. "Naša priča će ostati čista i nećemo se ‘preslagivati‘, predlagat ćemo rješenja i upozoravati na probleme", naglasio je Sladoljev.

05. svibanj 2024 06:47