Aktualno
StoryEditor

Smjene u Zagrebačkom holdingu: Lovrečki opozvana, Goran Bradić novi voditelj Čistoće

18. Siječanj 2018.

Voditeljica Čistoće - podružnice Zagrebačkog holdinga Marina Lovrečki opozvana je u srijedu s dužnosti, a na njezino mjesto doći će Goran Bradić, izvijestio je u srijedu Zagrebački holding na svojim internetskim stranicama.

"Magistar ekonomije Goran Bradić odlukom predsjednice Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Ane Stojić Deban imenuje se od 18. siječnja voditeljem podružnice Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Čistoća na mandat od četiri godine. Dosadašnja voditeljica opozvana je s dužnosti s današnjim danom", naveli su iz Zagrebačkog holdinga.

>>> Pravda za sve: Morao platiti odvoz smeća iz prodanog stana u srušenoj kući

Zagrebačka Gradska skupština će na sjednici 30. siječnja odlučivati o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Zagrebu, na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića. Naime, pred gradskim zastupnicima bit će prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu.

20. travanj 2024 12:04