Aktualno
StoryEditor

Steora klupe tvrtke Include Ivana Mrvoša od sada u prodaji uz pretplatu

20. Listopad 2016.
Piše:
Ato Markin

Tvrtka Include podiže poslovanje na novu razinu, a kako kaže vlasnik Ivan Mrvoš, vjerojatno na najveću i najvažniju do sada. Mladi poduzetnik putem svoje Facebook stranice poručuje da se od srijede Steora pametne klupe mogu kupiti i po modelu pretplate. Što to zapravo znači, pojasnio je Mrvoš.

- Umjesto da kupac plati puni iznos prilikom kupnje kupnje, klupu se od danas može posjedovati već za 500,00 kuna mjesečno, ovisno o modelu pretplate. Uz klupu ide i internet paket (po najvećoj brzini), web sučelje na kojem možete pratiti stanje svojih klupa, nadogradnja i održavanje komponenti nakon 12 mjeseci, stalni "update software-a", 24/7 podrška, te razne druge opcije.

No, to nije sve. Mrvoš pojašnjava da za napredne korisnike postoji mogućnost pune nadogradnje nakon 12 mjeseci s najnovijim elementima, tjedni i mjesečni izvještaji o stanju klupe, napredni senzori, te boja po izboru kupca.

Podsjećamo, klupa je i do sada bila u prodaji. Novost je što se sada klupa može kupiti putem pretplate. Dakle, umjesto da kupac odjednom plati puni iznos klupe (npr. 13.000 kuna) od sada je u ponudi mogućnost kupnje klupe na pretplatu što znači da će je, ovisno o paketu kojeg odabere, plaćati svaki mjesec tijekom 24 mjeseca. Naravno, tu je i jednokratna uplata, a visina ovisi o paketu koji se uzima. U ponudi su tri paketa - pametan grad, pametna zajednica, pametna ulica.

27. travanj 2024 03:12