Aktualno Klub izvoznika

Što izvoznici očekuju od nove Vlade? Susret Liderova Kluba izvoznika u Tehnixu

Lider
Autor Lider

Što izvoznici očekuju od nove Vlade, naziv je okruglog stola današnjeg Liderovog Kluba izvoznika čiji će domaćin biti kompanija Tehnix.  Gošća susreta koji počinje u 13 sati bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta Martina Dalić, a na skupu će sudjelovati predstavnici izvoznika koje Lider okuplja od 2011. godine.

Zamjenica glavnog urednika Lidera i voditeljica Kluba izvoznika Manuela Tašler predstavit će Kontrolnu ploču izvoza i ocjenu izvozne kvalitete, a pregled poslovanja Tehnixa dat će nam vlasnik ove tvrtke i poduzetnik godine  Đuro Horvat.

Klub izvoznika projekt je koji od 2011. okuplja najuspješnije hrvatske tvrtke čije je poslovanje okrenuto prema izvoznim tržištima.
Projekt ima nekoliko ciljeva:
• senzibilizirati poslovnu zajednicu i najširu javnost o nužnosti snažna rasta izvoza kao najkvalitetnijeg oblika rasta BDP-a
• postaviti izvoz kao conditio sine qua non dugoročnog razvoja hrvatskoga gospodarstva
• lobirati među donositeljima političkih odluka, odnosno provoditi sve raspoložive mjere koje će pomoći izvoznicima.

Članovi Kluba izvoznika su: ADRIA GRUPA  BADEL1862  DALEKOVOD  DHL  ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING   EKONOMSKI FAKULTET U RIJECI ERICSSON NIKOLA TESLA  FER  HBOR  HPB  INA  JGL  KOTKA  KRAŠ  PODRAVKA  POŽGAJ GRUPA/POŽGAJ FLOORING  SAAB SPIDER GRUPA  TEHNIX  TIM KABEL  VETROPACK STRAŽA  ZŠEM

Više o Klubu:  https://lider.media/klubovi/klub-izvoznika/klub-izvoznika-2/

Komentari