Korona i biznis
09. travanj 2018.

Štrajk javnih službi u Njemačkoj utječe i na letove Croatia Airlinesa

Opći štrajk javnih službi u Njemačkoj najavljen za utorak, 10. travnja, koji će obuhvatiti i osoblje zračnih luka u Frankfurtu i Münchenu, uzrokovat će minimalne promjene u sutrašnjem planiranom redu letenja Croatia Airlinesa između Hrvatske i Njemačke, priopćio je u ponedjeljak Croatia Airlines.

>>>Croatia Airlines proširio mrežu odredišta, povećao broj putnika i točnost

Zbog ograničenog kapaciteta zračne luke Frankfurt otkazan je sutrašnji prvi jutarnji let iz Zagreba u Frankfurt s polaskom u 7 sati i 45 minuta, a putnici su preusmjereni na sljedeći let u Frankfurt s polaskom u 9 sati i 10 minuta.

Posljedično je otkazan i prvi prijepodnevni let Frankfurt - Zagreb s planiranim polaskom u 10 sati. Putnici s tog leta bit će preusmjereni na let Frankfurt - Split, s polaskom u 12 sati i 5 minuta, a zatim iz Splita do Zagreba poslijepodnevnim letovima.

>>> Sindikat pilota: Croatia Airlines tone, uskoro neće imati tko letjeti i održavati avione 

Sve ostale sutrašnje letove između Hrvatske i Njemačke, te obratno, kompanija planira obaviti prema planiranom redu letenja.

Informacije o izmijenjenom redu letenja za utorak, 10. travnja 2018. mogu se dobiti u kontakt centru Croatia Airlinesa na telefon 072 – 500 505 (za pozive iz Hrvatske) ili 6676 555, a objavljene su i na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr, kaže se u priopćenju.