Aktualno
StoryEditor

Strani odvjetnici odustali od obrane Ivice Todorića koji se požalio da ‘nema novca‘

25. Listopad 2017.

Nakon što je izbila kriza u Agrokoru, izglasan zakon i postavljena izvanredna uprava, Ivica Todorić se bliskim suradnicima požalio da nema novca, što bi prividno i moglo biti točno s obzirom na to da su se Kulmerovi dvori ispraznili, navodi Večernji.

>>>Ivan Todorić iznio kratku obranu, moguć njegov odlazak iz Hrvatske

U lipnju je Aljoša Roksandić doveo Todoriću američke odvjetnike koji su ga trebali zastupati, a Roksandić i veći dio ekipe tada okupljene oko njega vjerovali su u gledišta koje je Todorić plasirao putem bloga, međutim s vremenom su se počeli odmicati, a prema pisanju Večernjeg kap koja je prelila čašu bio je izravni napad na premijera i Vladu, odnosno tvrdnje da je riječ o ‘politički montiranom procesu‘.

>>>Todorić: Neću šutjeti i gledati kako me političkim progonom proglašavate krivim bez suđenja

Todorić navodno nije platio usluge Roksandića, a Večernji navodi da su ga iz istog razloga napustili američki odvjetnici i britanski pravni stručnjak Michel O‘Kane.

Iako je nedavno platio hrvatski tim odvjetnika Čedu Prodanovića i Jadranku Sloković, kao i austrijski odvjetnički tim Wolf Theiss, usluge stranih pravnih stručnjaka  nisu jeftine jer njihov sat košta tisuću eura.

25. travanj 2024 05:08