Aktualno
StoryEditor

Studenti i predstavnici hoteliijerske struke primljeni u Eta Sigma Delta počasno studentsko društvo

13. Prosinac 2017.

Na svečanoj ceremoniji koja se održala u četvrtak, 7. prosinca, 2017., u hotelu Rixos Libertas, 10 studenata stručnog preddiplomskog studija Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima na RIT Croatia imalo je čast biti primljeno u Eta Sigma Delta internacionalno počasno studentsko društvo.

Jelena Baričević, Jelena Ćenan, Milica Markoč, Jovana Ivanović, Niko Katušić, Petra Knežević, Mariela Kralj, Belma Sokolović, Antonela Topić i Ana Maria Trojić, tako su postali drugom generacijom RIT Croatia studenata koja je primljena u ovo počasno internacionalno studentsko društvo.

>>>Na FER-u predstavljen projekt DATACROSS

ETA Sigma Delta također prima i počasne članove iz struke, pa su tako u sklopu ceremonije u društvo primljeni gdin. Ayhan Basci, generalni manager, Rixos Libertas i Davos Rixos Hotels, kao i gdin. Leonardo Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, Dubrovnik Riviera Hotels, koji je ujedno i diplomant RIT Croatia.

- Biti počasnim članom Eta Sigma Delta društva za mene prije svega predstavlja čast. To je još jedan dodatan korak u podržavanju studenata u njihovom profesionalnom razvoju. Kao predstavniku struke, zadovoljstvo mi je pomoći im u usmjeravanju i ohrabrivati ih u nadilaženju vlastitih i tuđih očekivanja kada je njihova karijera u pitanju, rekao je Leonardo Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, Dubrovik Riviera Hotels.

>>>Varaždin dobio jedan od najmodernijih studentskih domova u Hrvatskoj

- Sam ulazak u Eta Sigma Delta počasno društvo je jedan novi način izlaska iz moje zone sigurnosti i izlaganje novim izazovima. Želja mi je dosegnuti više razine profesionalnog razvoja kao individualac, ali puno mi znači biti i dio organizacije u kojoj ću, zajedno s mojim kolegama i mentorima iz industrije, imati prilike razvijati primarne vrijednosti koje ovo društvo zastupa, a to su: izvrsnost, leadership, kreativnost, uslužnost i etičnost, izjavio je Niko Katušić, student treće godine na RIT Croatia.

Eta Sigma Delta počasno studentsko društvo djeluje pri ICHRIE - međunarodnom udruženju visokoškolskih institucija koje provode programe obrazovanja u hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima. U sklopu svoga rada, ICHRIE okuplja, kako akademsku zajednicu, tako i stručnjake iz ovoga područja sa svrhom razmjenjivanja najnovijih iskustava i saznanja.

25. travanj 2024 10:23