Aktualno
StoryEditor

Švicarski hotel se već sedam godina ne mora oglašavati zahvaljujući društvenim mrežama

09. Rujan 2018.

Infinity bazen Ville Honegg s kojeg pogled puca na jezero Lucerne toliko je popularan da hotel nije morao platiti oglašavanje već sedam godina jer turisti obasipaju društvene mreže s fotografijama tog izrazito fotogeničnog mjesta.

- Društvene mreže su naše reklame. Od renovacije 2011. nismo platili nijedno oglašavanje u medijima, rekao je upravitelj Ville Honegg Sebastian Klink.

Na Instagramu je trenutno gotovo 17 tisuća objava s hashtagom #villahonegg.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Probably the most iconic view in Switzerland @villahonegg ? #VillaHonegg #beautifulhotels

Objavu dijeli ↠ ⠀⠀ Λ L E X (@alexpreview)

Hotel je brzinski stekao popularnost nakon što je brazilski bloger objavio noćnu snimku iz bazena na svom YouTube kanalu. Taj video ubrzo je postao viralan, piše Boutique Hotel News.

- Kada je video stavljen online, počeli su stizati mailovi sa svih strana svijeta, prisjeća se Klink. Dodaje kako je spa bio također popularan, ali potražnja je eksplodirala videom. Smještaj su najednom tražili gosti iz SAD-a, Australije, Koreje. Mnogi posjetitelji svrate samo na jednu noć jer sve što doista žele je uslikati se u bazenu, ispričao je Klink.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Swiss views. ⛰ . . Moving image by @junmayol ? Unknown - please DM for photo credit ??

Objavu dijeli Unique Hotels & Resorts (@uniquehotels)

 


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

20. travanj 2024 02:44