Aktualno
StoryEditor

Svjetska raspra o umjetno obrijanim pazusima ‘čudesne žene‘

20. Ožujak 2017.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=INLzqh7rZ-U[/embed]

DC Comics je nakon pikantnog i ‘seksističkog‘ Suicide Squada naučio što je kritika, no prijepor oko dolazećeg filma Wonder Woman je potpuno neočekivan i svodi se na računalom "obrijano" pazuho glavne zvijezde Gal Gadot.

Naime, gledatelji i fanovi diljem weba u ovom trenutku ne mogu oprostiti što su u najavi filma pazusi "čudesne djeve" primjetno svjetliji od ostatka tijela što sugerira CGI zahvat ili drugu vrst "photoshop" obrade.

Zaljubljenici u "čudesnu ženu" stoga žestoko raspravljaju o mitskoj predaji i standardima ljepote, odnosno trebaju li žene, i u kojoj mjeri, depilirati pazuhe.

wonder women

Ovo nije prvi put da tijelo izraelske glumice Gadot postaje bojno polje, ona je nakon odabira za ulogu kritizirana jer je "fizički presitna" (grudi uključene) za velebnu amazonsku superheroinu.

Mnogi su se pitali ima li poremećaj prehrane ili zašto je tako mršava.

"Rekli su da mi je glava prevelika, a tijelo poput metle, ne mogu poduzeti ništa," – kaže Gadot. "To je samo prazna priča, shvaćam da je dio onog što radim izložen javnosti i pod paljbom, ali kritika mi je teže padala kad sam bila mlađa. Sada me uglavnom zabavlja. Prave Amazonke imaju jedno njedro, jer im par smeta  u streličarstvu. Dakle, nikad neću biti kao prava Amazonka. Uvijek se trudimo da bi svi bili sretni, ali to je nemoguće - rekla je Gadot (via Ynet).

 

04. svibanj 2024 01:58