Aktualno
StoryEditor

Svjetski poznati brend Tommy Hilfiger predstavio novu kolekciju u Hrvatskoj

13. Rujan 2017.

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova, Tommy Hilfiger, lansirao je dugo očekivanu kolekciju satova i nakita za sezonu jesen-zima 2017. Ekskluzivno predstavljanje za hrvatsko tržište organizirala je tvrtka Kruna 2011., generalni  uvoznik i distributer ove kvalitetne marke, a sam event održao se u idiličnom ambijentu Istre. Tamo se, u mjestu  Barban, smjestila Villa  Štefanija, vrlo uspješan obiteljski projekt koji je već nekoliko godina top destinacija za sve željne odlične domaće hrane i vrhunske usluge.

Satovi Tommy Hilfiger se, prije svega, ističu dizajnom u kojem se isprepliće moderni i klasični stil, dok šareni i originalni detalji te visokovrijedni materijali dodatno naglašavaju posebnost svakog primjerka.

Mitja Erjavec zahvalio se potrošačima na povjerenju koje pružaju kako marki Tommy Hilfiger i cijeloj tvrtki Kruna 2011. kojoj je na čelu. Posebno se osvrnuo na odličan tim koji je cijelo vrijeme na raspolaganju kupcima,  a to je ono što samu tvrtku, uz nenadmašnu ponudu svjetski poznatih marki, izdvaja od konkurencije.

Predstavnica Tommy Hilfigera, Claudia Meza Heller, održala je kratku prezentaciju novih modela satova. Logotip na zastavi trgovačke marke Tommy Hilfiger poznat je u cijelom svijetu kao simbol visoke kvalitete. Satovi Tommy Hilfiger se, prije svega, ističu dizajnom u kojem se isprepliće moderni i klasični stil, dok šareni i originalni detalji te visokovrijedni materijali dodatno naglašavaju posebnost svakog primjerka. Kućište satova izrađeno je od nehrđajućeg čelika, a krasi ih pouzdani Quartz mehanizam.

Satove i nakit Tommy Hilfiger kupci mogu nabaviti izravno u Krona trgovinama gdje im na raspolaganju stoji profesionalno osoblje ili izravno preko internet trgovine www.krona.hr

U raznovrsnoj kolekciji satova Tommy Hilfiger možemo pronaći univerzalne, klasične, ali i više sofisticirane modele za svakodnevnu upotrebu. Ne izostaju ni blješteći modeli za večernji glamur, kao i sportski satovi za aktivno korištenje slobodnog vremena. Odličan omjer cijene i kvalitete, još je jedan dodatni benefit zbog kojeg su ovi satovi iznimno popularni kod hrvatskih kupaca.

Novu kolekciju satova i nakita jesen-zima 2017. potražite na Krona prodajnim mjestima ili na www.krona.hr

 

22. travanj 2024 13:16