Aktualno
StoryEditor

Tevin financijski centar u Zagrebu ‘preuzima Europu‘, otvara 30-ak radnih mjesta

12. Prosinac 2016.

Tevin Centar financijskih aktivnosti Zagreb započeo je sa svojim radom 2014. godine i do sada je uspješno podržavao transakcijske financije niza europskih zemalja, kao što su Njemačka, Švicarska, Mađarska, Poljska, Slovenija te Češka. U skladu s kontinuiranim naporima postizanja veće učinkovitosti globalnih računovodstvenih i financijskih operacija, Teva, u čijem je vlasništvu PLIVA, odlučila je konsolidirati sve aktivnosti financijskih operacija u Europi u jedinstveni centar u Zagrebu, što znači da će svojim poslovanjem obuhvatiti i druge zemlje kao što su Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska te Nizozemska.

- U proteklim mjesecima postignuti su planirani ciljevi te se pokazalo da ovaj Centar pruža visokokvalitetnu potporu i profesionalno vođenje međunarodnih projekata, što je ključno za financijske operacije, potvrđujući tako početnu viziju o postizanju vrhunskih rezultata, - komentirao je Dheeraj Nagpal, viši direktor za financijske operacije, te dodao da ‘‘za dovršetak procesa proširenja poslovanja bit će potrebno otprilike šest mjeseci, a s proširenjem tima započinjemo već sada kako bismo pravovremeno odgovorili na nove potrebe i zahtjeve.‘‘

Standardizacija europskih operacija

Ovo okrupnjavanje omogućit će Tevi standardizaciju europskih operacija, postizanje poboljšanja u procesima i nastavak ispunjavanja dugoročnog strateškog cilja transformacije financijskih procesa stvaranjem grupe koja će pružati potporu Tevinim kompanijama u Europi. Očekuje se otvaranje 30-ak novih radnih mjesta u Zagrebu, a prošireni tim Centra financijskih aktivnosti, koji već sada pruža visokokvalitetnu podršku, radit će na dodatnom unapređenju kvalitete usluga i učinkovitosti financija Teva grupe. ‘‘Idealni kandidati osim aktivnog znanja traženih stranih jezika i razumijevanja financijskih transakcija trebaju biti visoko motivirani za rad s najnaprednijom i najsuvremenijom tehnologijom u svijetu globalnih financija, uz to što će raditi u međunarodnom korporativnom okruženju‘‘, istaknuo je Dheeraj Nagpal.

- Drago mi je da je Teva ponovno prepoznala Hrvatsku kao zemlju s motiviranim i stručnim zaposlenicima i da su dosadašnja iskustva pozitivna. U Centru financijskih aktivnosti u sljedećem će se razdoblju zaposliti novi stručnjaci koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom financijskom poslovanju diljem Europe, što je osim velike odgovornosti svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima, - rekao je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

25. travanj 2024 15:49