Aktualno
StoryEditor

Tko će voditi 4. industrijsku revoluciju

15. Svibanj 2017.

U sklopu poslovnog foruma 4. industrijska revolucija održat će se okrugli stol na temu ‘Tko će voditi 4. industrijsku revoluciju‘. Sudionici okruglog stola pokušat će odgovoriti na pitanje kakav obrazovni sustav trebamo za generaciju koja će nositi promjene?

Svoje sudjelovanje na panelu potvrdili su Tome Antičić, ravnatelj Instituta Ruđer Bošković, ujedno i jedan od najcjenjenijih domaćih znanstvenika koji je doktorirao na temu eksperimentalne fizike čestica na Sveučilištu John Hopkins.

Tu je i Boris Jokić bivši, voditelj ekspertnog tima kurikularne reforme, te član znanstvenog vijeća na Institutu za društvena istraživanja.

Ana Miletić, direktorica je strateškog savjetovanja SELECTIO Grupa i uključena je u vrednovanje izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima nekih od trenutno najuspješnijih organizacija u Hrvatskoj.

U skupini panelista je i bivša pomoćnica ministra gospodarstva, te dopredsjednica zaklade Enna, Sabina Škrtić, kao i veteran hrvatske oglašivačke scene i osnivač i direktor komunikacijske i digitalne agencije 404 Nikola Vrdoljak.

13. travanj 2024 19:46