Aktualno
StoryEditor

Todorić ‘prezadovoljan‘ tužbom: Nadam se da Dalić nije zaboravila navesti prijetnje

10. Listopad 2017.

Ivica Todorić u utorak je u novoj objavi na svome blogu izrazio zadovoljstvo zbog toga što je potpredsjednica Vlade Martina Dalić protiv njega podnijela privatnu tužbu za klevetu jer će, kaže, tako DORH moći utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela i to, naglašava, ne njegovog nego potpredsjednice Vlade koju opetovano optužuje da mu je prijetila.

>>> Dalić tužila Todorića

"Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Zadovoljan sam jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela. No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2,30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora", navodi Todorić na svome blogu.

>>> Agrokorov Unex Media vjerovnicima duguje 110 milijuna kuna

"Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koja je izrekla javno na sastanku s gospodinom (Antoniom) Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim", zaključuje Todorić.

27. travanj 2024 01:26