Aktualno
StoryEditor

FOTO: Tomić & Co. obilježio 25. obljetnicu poslovanja

09. Travanj 2018.

Tvrtka Tomić & Co., jedini ovlašteni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, priredio je u ponedjeljak navečer svečanu proslavu povodom obilježavanja 25. godine poslovanja.

Tomić & Co. započeo je 1993. godine suradnju s BMW Grupom osnivanjem BMW centra u Zagrebu. Franjo Tomić otvorio je prvi prodajni salon na Roosveltovom trgu u središtu Zagreba.

- Sve je započelo na Zagrebačkom velesajmu prije dvadeset pet godina kada je održan Zagreb Auto Show na kojem smo prvi put sudjelovali i predstavili se hrvatskoj javnosti. Upravo je to bio razlog zašto smo se odlučili našu obljetnicu ovdje proslaviti, kazao je Franjo Tomić večer uoči otvorenja ovogodišnjeg Auto Showa.

>>>Tomić & Co za 25. godina postojanja otvorio je vrata ekskluzivog BMW Tomić City Storea

Na proslavu je uz brojne poznate gospodarstvenike, došao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Povjerenje Nijemaca mogu dobiti samo oni koji su točni, precizni, koji imaju viziju i koji to žele i žive. Franjo Tomić sa svojom obitelji živi ovaj posao i zato je uspio. Ne možete uspjeti u životu ako ne živite ono što radite, rekao je Bandić.

Günther Aichinger, predstavnik BMW Groupe, zahvalio se obitelji Tomić na uspješnoj suradnji svih ovih godina i najavio pravi spektakl novih modela BMW Groupe u narednim mjesecima. Jedan od takvih modela je i nova BMW serija 8 koja će biti predstavljena u Hrvatskoj krajem godine.

U sklopu Auto Showa Zagreb, koji otvara svoja vrata u utorak i trajat će do 15. travnja, BMW Group svoje je modele izložio u osmom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

19. travanj 2024 09:13