Aktualno
StoryEditor

Tomislav Grmek novi je član Uprave Optima Telekoma umjesto Irene Domjanović

29. Ožujak 2019.

Tomislav Grmek novi je član Uprave Optima Telekoma, i bit će zadužen za tehniku (CTO). Dvogodišnji mandat na toj poziciji počinje mu 2. travnja. U Upravu dolazi umjesto Irene Domjanović, kojoj četverogodišnji mandat članice Uprave za prodaju i marketing (CMO) ističe dan ranije, i karijeru će nastaviti izvan Optime, stoji u priopćenju s današnje sjednice Nadzornog odbora tvrtke.

[caption id="attachment_380356" align="aligncenter" width="430"] Irena Domjanović[/caption]

Grmek dolazi s pozicije direktora Odjela za razvoj i upravljanje telekomunikacijskim sustavima koju je uspješno obnašao 14 godina i gdje je stekao vrijedno iskustvo u području tehnike i telekomunikacija.

Rođen je 1976. godine u Münchenu. Završio je smjer elektrotehnike, usmjerenje industrijska elektronika, na Višoj tehničkoj školi Sveučilišta u Zagrebu, a potom diplomirao na Fakultetu prometnih znanost, smjer pošta i telekomunikacije.

- Počašćen sam i zahvalan na ukazanom povjerenju od strane Nadzornog odbora. Također se zahvaljujem na dosadašnjoj potpori i suradnji kolega te se radujem novim i ambicioznim projektima izgradnje telekomunikacijskih sustava Optime koji su pred nama, a koji će, posljedično, korisnicima omogućiti potrebne proizvode i usluge - izjavio je Tomislav Grmek nakon imenovanja.

[caption id="attachment_380358" align="aligncenter" width="433"] Boris Batelić; Foto Optima Telekom[/caption]

- Implementacija tehnologija osnova je poslovanja svakog telekoma, a Tomislav Grmek na tom području ima bogato iskustvo. S obzirom na našu dosadašnju suradnju, čvrsto sam uvjeren kako će njegova stručnost, kvaliteta i znanje ojačati naš upravljački tim i doprinijeti jačanju pozicije Optima Telekoma - izjavio je Boris Batelić, predsjednik Uprave Optima Telekoma.

Ovim promjenama Upravu Optima Telekoma sada čine Boris Batelić, predsjednik Uprave, Tomislav Grmek, član Uprave za tehniku te Tomislav Tadić, član Uprave za financije, stoji u priopćenju.

25. travanj 2024 09:15