Aktualno
StoryEditor

Trendovi u marketingu na događanju SAP Hybris Day Zagreb 2017

09. Listopad 2017.

Tvrtka SAP najavila je kako će se u Kaptol Boutique Cinema u četvrtak 12. listopada održati SAP Hybris Day 2017. U sklopu događanja domaći i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja i okrugli stol razgovarati o najnovijim trendovima i korištenju tehnologije u marketingu, a chatbotovi i inovacije tvrtke SAP bit će neke od ključnih tema.

Konferenciju će otvoriti direktorica tvrtke SAP - Sonja Popović. Niz predavanja otvorit će Johann Wrede, globalni potpredsjednik strateškog marketinga u SAP Hybrisu. Svakodnevno čujemo da je transformacija ključ preživljavanja i temelj za rast . Na predavanju pod nazivom ‘The Only Transformation That Matters‘ odgovorit će na pitanja uključujući što je predmet transformacije i u što će se transformirati.

>>>3. Znanstveni forum: Pametnim specijalizacijama do pametnog ekonomskog rasta

Sudionici će nakon izlaganja Johanna Wredea moći pogledati demonstraciju ‘Digitalne svlačionice‘ kroz koju će ih provest Ana Šipušić Pleše, SAP Hybris Consultant. Prvi dio konferencije završava predavanjem Tatiane Voytsenko pod nazivom ‘Driving profitability by delivering the next level of guest engagament‘.

Ana Penović, Jasno i glasno, Nikola Vrdoljak, 404, Ivan Kovačević, Bruketa&Žinić OM, Vanja Šebek, Algebra, Boris Šurija, Bihevioral Boris na okruglom stolu ‘Tehnologija i marketing‘ razgovarat će o korisnom utjecaju računala, strojeva i raznih aplikacija na marketing. Tehnologija je samo podrška ljudima, „dodatno oko“ i kao takva ima iznimnu vrijednost kao pomoć našem razmišljanju, ne zamjena za isto.

Predavanje Borisa Šurije ‘Empatija kroz tehnologiju‘ pokazat će kako potrošaći od kompanija sve više očekuju neke nove psihološke finese poput ravnopravnog odnosa, premašivanje očekivanja, rijetka iskustva.

Empatija je dobra i za kupce, ali je dobra i za blagajnu.

Za ponuditi takve proizvode i usluge treba nam empatija i bolji uvid u potrošača.

I opet je tu tehnologija kao jedan od alata koji nam daje bolji uvid u kupca. Jedan od najznačajnijih UX trendova u posljednje vrijeme je sve veće korištenje konverzacijskih sučelja (Conversational Interfaces). Primjer takvog sučelja su i chatbotovi koji su rašireni po različitim industrijama i primjenama – od chatbotova za, primjerice, vremenske prognoze, sve do chatbotova u Ecommerce-u.

>>>Paušalni obrt: Pogodnosti koje ubiru obrtnici nisu dopuštene slobodnim zanimanjima

Sudionici događanja imat će priliku u sklopu izlaganja Hrvoja Ljubića, direktora e- trgovine u tvrtki mStart, vidjeti demonstraciju prototipa jednog chatbota izrađenog uz pomoć SAP Hybris tehnologija.

Za više pojedinosti, posjetite SAP News Center  i na Twitteru.

28. travanj 2024 02:08