Korona i biznis
26. siječanj 2018.

Trudeau ovog puta odabrao ‘žute patkice‘ 

https://www.youtube.com/watch?v=JYfdRpuloc4

Kanadski premijer Justin Trudeau, među ostalim je poznat i po tomu da voli nositi čarape neobična uzorka, što je potvrdio i tijekom ovogodišnjega Svjetskog foruma u Davosu, piše Huffington Post.

>>>VIDEO: Trudeau nije uspio suspregnuti suze pred novinarima

Tijekom prošlogodišnjega foruma nosio je tamnocrvene čarape s mrtvačkom glavom u fluorescentno-žutoj boji, a tijekom jučerašnjeg razgovora s dobitnicom Nobelove nagrade za mir i aktualnom studenticom na sveučilištu u Oxfordu Malalom Yousafzai pokazao je ljubičaste čarape s uzorkom žutih patkica.

[caption id="attachment_318275" align="aligncenter" width="652"]Justin Trudeau Foto: Screenshot[/caption]

- Mirniji i prosperitetniji svijet započinje kvalitetnim osnovnim obrazovanjem. Kanada je angažirana na jamčenju obrazovanja mladim ljudima širom svijeta, osobito djevojčicama. Svi mladi ljudi moraju dobiti obrazovanje kakvo zaslužuju. Jačanje svijeta kroz obrazovanje temeljni je put prema uspjehu, rekao je Trudeau.

>>>Trudeau se prerušio u Supermana

Direktor Coca-Cole, na poklon mu je u Davos donio čarape s logom te tvrtke koja je navodno dugogodišnji investitor u Kanadi, a prije par dana tijekom razgovora s predsjednikom upravnog odbora WEF-a Borgeom Brendeom imao je nešto decentnije svijetloplave čarape s tamnoplavim točkicama

Kanadski premijer navodno diplomatski "kombinira" čarape. Tako je tijekom jednog od ranijih sastanaka u Montrealu s bivšim premijerom Irske Endaom Kennyjem nosio čarape s likom Chewbacce iz "Ratova zvijezda", pošto je doznao da je i Kenny fan toga filmskog serijala.