Aktualno
StoryEditor

Trump: Putin je domoljub poput mene

14. Srpanj 2017.

Mislim da se vrlo dobro slažemo. Oboje smo predstavnici velikih nuklearnih sila. Nema smisla da nemamo neku vrstu diplomatskih odnosa s Rusijom. Sumnjičava sam osoba, no vjerujem kako smo Putin i ja proveli produktivnih 2 i pol sata. On voli svoju zemlju, isto kao i što ja volim svoju - kazao je Trump u intervjuu za Reuters.

>>>Trump se sastao s Junckerom i Tuskom

Američki čelnik također je iskoristio ovu šansu da uputi nizak udarac Hillary Clinton kazavši kako bi Putin bio sretniji s njom kao predsjednicom, budući da ona ne bi potrošila ni izbliza toliko novca na američku vojsku, kao što on namjerava učiniti.

>>>FOTO: Trump potpisuje 110 milijardi dolara vrijedan ugovor o prodaji oružja Saudijskoj Arabiji

Premda tvrdi nije znao da se njegov sin Donald Trump Jr. sreo s ruskom odvjetnicom Nataliom Veselnitskajevom (a za koju se sumnja da je otkrila kompromitirajuće podatke o Hillary Clinton) za vrijeme predsjedničke kampanje, američki predsjednik ne zamjera sinu što je to učinio. Vjeruje kako bi svatko pristao na taj susret.

Trump je dodao i kako stvari u Bijeloj kući funkcioniraju besprijekorno, te kako je njegova administracija u pet mjeseci mandata učinila više nego prethodna  u osam godina.

- Dionice rastu, stvoreno je više poslova nego u posljednjih 16 godina, energetski sektor je moćan, a za razliku od Obame uništavamo i ISIS – zaključio je Donald Trump.

26. travanj 2024 02:01