Aktualno
StoryEditor

Tvrtka koja gradi novi resort u Cavtatu i Nespresso odabrali su Šolinu PR agenciju

02. Kolovoz 2019.

Adriatic Properties s brendom Aman i brend Nespresso novi su klijenti agencije Komunikacijski laboratorij. Agencija će novim klijentima pružati usluge na području savjetovanja i upravljanja komunikacijama i odnosa s javnošću na hrvatskom tržištu.

U povodu suradnje Petros Stathis, vlasnik kompanije Adriatic Properties koja upravlja resortima Aman u Svetom Stefanu te Veneciji, a uskoro i u Cavtatu izjavio je:

„Ovo je vrlo uzbudljiv period za razvoj poslovanja u Hrvatskoj i veselimo se izgradnji novog Aman resorta u Cavtatu. S gradnjom planiramo početi krajem ove godine te računamo na podršku i pomoć Komunikacijskog laboratorija u predstavljanju naše poslovne priče lokalnoj i regionalnoj javnosti.”

„Ponosni smo što su nam kompanije, među vodećima u svojim industrijama, ukazale povjerenje te što ćemo imati priliku  osigurati im podršku u daljnjem razvoju poslovanja te izgradnji odnosa i reputacije među dionicima“ istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij.

20. travanj 2024 09:24