Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Danski Novasol i Mladen Gobin preuzeli brzorastuću Plan Adriju

19. Prosinac 2018.

Mladen Gobin novi je direktor tvrtke Plan Adria d.o.o. iz Pule, zajedno s dosadašnjim članom uprave Markom Šetićem. Šetić je do prije dva mjeseca bio i vlasnik Plan Adrije,  koja gradi i održava bazene i prošle je godine više nego udeseterostručila prihode – sa 710 tisuća kuna na 8,48 milijuna, uz dobit od 3,65 milijuna. Novi vlasnik je tvrtka Novasol turistička agencija d.o.o., u kojoj je Gobin direktor, a u vlasništvu je danskog Novasola A/S.

Tvrtka Braco Kop d.o.o. iz Zagreba promijenila je ime u BK montaža d.o.o.

Tvrtka Gudura Lika d.o.o. iz Zagreba promijenila je naziv u Inkoli perfect d.o.o. Nikola Ivezić nije više osnivač niti direktor, pa je Magdalena Ivezić sad jedini član društva i direktor.

Elio Paruzzo i Luciano Pavan nisu više vlasnici i direktori tvrtke Native d.o.o., koja je ujedno preselila sjedište iz Slobodnice (općina Sibinj) u Slavonski Brod. Novi vlasnik je Fasten Italia s.r.l., a za direktoricu je imenovana Antonija Prgomet.

Vatroslav Mateljić, dosadašnji prokurist, imenovan je za novog direktora tvrtke Takeda Pharmaceuticals Croatia d.o.o umjesto Kirsten Hegan Detrick. Prokuristi više nisu Nataša Vresk i Petr Gali, a prokura je dodijeljena Danijeli Benkus, Matyasu Istvanu Lakatosu i Jamesu Matthewu Symondsu.

Toni Raič preuzeo je vlasništvo tvrtke Biolin Gudovac d.o.o. od dosadašnjeg  jedinog člana društva Zvonimira Žareca.

Tvrtka Diamond invest Tomislava Mihaljca novi je vlasnik tvrtke Premium auto d.o.o. iz Varaždina umjesto Tatjane Preradović, koju je na direktorskoj poziciji zamijenio Mihaljac.

Mirsad Draganović novi je suvlasnik i direktor tvrtke Mehanizacija Miler d.o.o. umjesto suvlasnika Aleksandera Kotnika, koji je pak postao prokurist umjesto još jednog suvlasnika Branka Milera.

Bruno Bold opozvan je s pozicije direktora tvrtke Dar prirode d.o.o. iz Vukovara, pa je direktorica Ljubica Jurić ostala jedina osoba ovlaštena za zastupanje.

Zoran Obradović postao je član uprave tvrtki Vjetroelektrane Trtar-Krtolin d.o.o. i Vjetroelektrana Orlice d.o.o. iz Šibenika, i u upravama je uz direktora Andreasa Björna Cholleta.

Darko Pejić nije više direktor tvrtke PGS d.o.o. iz Zagreba. Ada Gluhak ostala je direktorica, a Hrvoje Gluhak prokurist.

Vlatkica Vlaisavljević nije više direktorica tvrtki Šojat d.o.o. i M Šojat građenje d.o.o. iz Zagreba. Jadranka Brkljačić ostala je direktorica, a Marijan Šojat prokurist u tim tvrtkama.

Edi Modrić, Petar Španja i Hrvoje Knežević novi su suvlasnici tvrtke Netgen d.o.o. iz Zagreba, uz dosadašnje suvlasnike Vjerana Vlahovića, Ivu Lukača i Igora Zdenka Vrdoljaka.

18. travanj 2024 21:32