Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Hrvoje Čermak postao član uprave očeve tvrtke Crodux derivati dva

28. Prosinac 2018.

Dosadašnji prokurist tvrtke CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. iz Zagreba Hrvoje Čermak imenovan je članom uprave, kojoj je na čelu njegov otac, vlasnik tvrtke Ivan Čermak. U upravi su ostale i dosadašnje članice Draga Antić i Gordana Kronja. Prokura je, uz dosadašnje prokuriste Vladimira Kuzmića, Igora Crobrnju i Marijanu Čermak, dodijeljena Hrvojevoj supruzi Andreji Čermak, koja je prije braka i rođenja troje djece do 2011. bila menadžerica u Escadi, koja je 2013. ugašena.

Godeslav Vukojević nije više direktor tvrtke VUBIRI d.o.o. iz Zagreba. Sad je vlasnik Berigoj Vukojević ostao jedini direktor tvrtke koja upravlja pivnicom, bistroom i caterinzima BERUBAMBI.

Dosadašnja prokuristica tvrtke BIRANJ d.o.o. iz Kaštel Lukšića Katarina Kovačev imenovana je direktoricom umjesto suvlasnika Božidara Eterovića, koji se povukao s operativne funkcije. Ivan Kovačev ostao je prokurist.

Vlasnik tvrtke BEMASS-PROJEKT d.o.o. iz Zagreba Stjepan Kenđel povukao se s direktorske pozicije na mjesto prokurista. Jedini direktor ostao je Željko Kenđel.

Ivan Topić izašao je iz tvrtke SAYBOLT PAN ADRIATIKA d.o.o. iz Zagreba. Njegov suvlasnički udjel preuzela je slovenska tvrtka SAYBOLT PAN ADRIATIKA iz Kopra, a Mladen Zlamalik i Marija Oslaković ostali su suvlasnici.

Božena Kos postala je vlasnica tvrtke VIKOS d.o.o. iz Zlatara umjesto Vilima Kosa, koji nije više ni direktor. Umjesto njega imenovana je Danijela Jagić.

ORTOMED SHOP j.d.o.o. iz Zagreba u vlasništvu Hrvoja Bujevića preuzeo je tvrtku JUBBA PROJEKT d.o.o. iz Zagreba od Benjamina Šehovića. Umjesto Šehovića, nova direktorica je Fatima Šimić.

Luca Gašpar Šako nova je članica nadzornog odbora tvrtke SISAČKI VODOVOD d.o.o. umjesto Darka Galića.

Suvlasnik tvrtke SUBLIME d.o.o. iz Pule Damir Petković funkciju člana uprave zamijenio je prokurom, pa je drugi suvlasnik Goran Velić ostao jedini član uprave.

Dosadašnja članica nadzornog odbora tvrtke HUMPLING d.o.o. za distribuciju plina iz Huma na Sutli Jasmina Halužan nova je predsjednica NO-a umjesto Josipa Špiljaka. IZ NO-a je izašao i Zvonimir Grahovar, a novi članovi su Hrvoje Brezinščak i Mladen Rebić. Direktoru Damiru Juraku dodijeljen je novi mandat.

Alen Begić novi je vlasnik tvrtke A.T.A. d.o.o. iz Zagreba umjesto Andreje Baričević. Begić je i dosad obavljao funkciju direktora.

24. travanj 2024 10:30