Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi menadžeri u Rajićevim Lura nekretninama, kod zastupnika Johna Deerea…

18. Siječanj 2019.

Luka Rajić imenovao je Marija Rogića za novog direktora svoje tvrtke LURA NEKRETNINE d.o.o. umjesto Ivice Kličeka.

Baudouin Monnoyeur novi je član uprave tvrtke NOVOCOMMERCE INTERNATIONAL d.o.o. iz Osijeka umjesto Richarda Faurissona. U upravi je i Arnaud Van Strien, a prokurist je Thom Gady. Ova tvrtka, članica francuske grupacije Monnoyeur (vlasnik M AG DISTRIBUTION), distribuira poljoprivredne strojeve, a najpoznatija je kao jedini ovlašteni uvoznik i distributer strojeva John Deere. Zato su u 2017. uspjeli ostvariti 168 milijuna kuna prihoda i 17 milijuna kuna dobiti.

Vlasnik Bernd Steinsberger imenovao je Gorana Šaraboka direktorom tvrtke ANKA d.o.o. iz Slatine. Šarabok je zamijenio dosadašnjeg direktora Iliju Džoića, koji je od osnutka u lipnju 2015. upravljao tvrtkom poznatom po proizvodnji luksuznih prikolica i kamiona za transport konja.

Vlasnik tvrtke MURA-METAL d.o.o. iz Kotoribe Vinko Horvat direktorsku je poziciju zamijenio prokurom, a na poziciju direktorice imenovao Ivanu Lončarić.

Vlasnica tvrtke AQUATERM d.o.o. iz Karlovca Cena Ilijanić, koja je i prokuristica, zamijenila je funkcije menadžerima u operativi tvrtke. Dosadašnjem direktoru Željku Ilijaniću dodijeljena je prokura, a prokurist Robert Pulez imenovan je direktorom.

Vlasnik tvrtke KOP-TRADE ELECTRONIC d.o.o. iz Đurđevca Marijan Kopljarević prokuru je zamijenio direktorskom pozicijom umjesto Marija Kopljarevića.

Suvlasnici tvrtke ALING d.o.o. za tehničku zaštitu osoba i imovine iz Zagreba Anđelko Ivančić, Josip Deković i Vinko Šesnić povukli su se s direktorskih mjesta i dodijelili si prokuru. Novim direktorima imenovali su Marija Ivančića, Hrvoja Dekovića i Luku Šesnića.

Marko Ajček novi je član nadzornog odbora komunalne tvrtke FLORA VTC d.o.o. iz Virovitice umjesto Tomislava Bobana.

Ljubica Gočmanac nova je predsjednica nadzornog odbora tvrtke CENTAR KAPTOL d.o.o. iz Zagreba umjesto Miroslava Vajagića.

Vlado Duspara, vlasnik tvrtke VAGROS ZAGREB d.o.o. nije više direktor tvrtke. Na tu je funkciju imenovao Miroslava Pavelića.

Mate Krmpotić novi je direktor tvrtke SKLOP 1 d.o.o. iz Gospića umjesto vlasnika Jakova Krmpotića, koji si je dodijelio prokuru, a Marija Krmpotić nije više prokuristica.

18. travanj 2024 02:55