Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene na čelu Marinade, King Crossa, Tiska… Centar Bundek u stečaju

18. Lipanj 2019.

Tomislav Bagić novi je predsjednik Uprave TISKA PLUS umjesto Danka Duhovića, a u Upravu je ušao i Ivica Lovrić. Novi tandem na čelu TISKA PULS dolazi iz Uprave TISKA. Bagić je prije AGROKORA bio član Uprave MERCATORA-H, a do lani je vodio KONZUM u BiH.

Slavko Mađarić nije više predsjednik Uprave MARINADE iz Slatine. Zajedno s njim razriješeni su članovi Uprave Mladen Vukušić i Dejan Aleksić. U Upravi je ostalo dvoje članova – Alen Samardžić i Aleksandra Samardžija. Podsjetimo, prije nepuna dva mjeseca smijenjeni su i članovi Uprave Jelena Mišak i Hrvoje Radić.

CONDOMINIUM SERVIS iz Zagreba dobio je novu dvočlanu Upravu. Direktorima tvrtke koja upravlja centrom King Cross imenovani su Johannes Köth i Ozren Valković umjesto Maurizia Villanija i Boštjana Brantuše.

Otvoren je stečajni postupak za CENTAR BUNDEK. Stečajnim upraviteljem imenovan je Davorin Kapustić. Dinko Miloloža nije više član Uprave, a nema više ni Nadzornog odbora u kojem su do otvaranja stečaja bili Oliver Kumrić (predsjednik), Željko Žderić (zamjenik predsjednika) i Zlatko Stipić. Suvlasnici CENTRA BUNDEK su tvrtke KONSTRUKTOR INŽENJERING, INCRO, KONOS CONSTRUCTION i KFK TEHNIKA.

Ignacio Jose Jaquotot Calvo novi je predsjednik Nadzornog odbora PBZ-a umjesto Giovannija Boccolinija. Novi mandat dobili su članovi NO-a Paolo Sarcinelli i Branko Jeren.U NO-su od ranije Draginja Đurić (zamjenica predsjednika), Christophe Velle, Adriano Arietti i Giulio Moreno.

Zoran Kunkera nije više član Uprave BRODOGRAĐEVNE INDUSTRIJE SPLIT. Tomislav Debeljak ostao je predsjednik i jedini član Uprave.

Ivona Kovačević imenovana je direktoricom tvrtki YAMMATOVO i YAMMAT umjesto osnivača Alena Balena, koji je iznenada preminuo krajem ožujka.

Njemački DAIMLER AG izašao je iz suvlasništva u MERCEDES-BENZ LEASINGU HRVATSKA. Sad je jedini vlasnik LEONIE FS DVB GmbH, također iz Stuttgarta, i također iz ulice Mercedesstraße.

C.I.O.M. je novi suvlasnik tvrtke CE-ZA-R. Tvrtka C.I.O.M., u vlasništvu Petra Pripuza, ujedno je vlasnik C.I.O.S-a, koji je drugi suvlasnik CE-ZA-R-a, a treći suvlasnik je DRUŠTVO ZA OTKUP, PRIMARNU PRERADU SEKUNDARNIH SIROVINA I TRGOVINU C.I.B.O.S. d.o.o. SARAJEVO.

Louis Marie Malidor nije više član Uprave SKY VISIONA iz Zagreba. Opozvan je temeljem presude Trgovačkog suda u sporu u kojem je on tužio kompaniju. U Upravi je ostala samo predsjednica Marie-Antoinette Dain

Marin Kaštelančić novi je direktor BOBISA iz Splita umjesto Tomislava Grčića, koji je bio na čelu tvrtke dvije godine, a bez ovlasti je ostao 29. svibnja. Kaštelančić je imenovan tri dana kasnije.

Ethem Naci Başerdem opozvan je s direktorskog mjesta u Upravi DOGUS MARINA HOTELA iz Šibenika.U Upravi su ostali direktor Özlem Kavasoğlu i članovi Burak Baykan i Cem Ecevit.

19. travanj 2024 13:38