Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u OTP banci, Spanu, Luci Zadar, Alianzu, VB leasingu…

07. Travanj 2019.

Péter Csányi avanzirao je iz člana u zamjenika predsjednika NO-a OTP BANKE HRVATSKA iz Splita umjesto Anne Mitkove Florove, koja je sad članica NO-a. Zsolt Barna ušao je u NO umjesto Pétera Jánosa Besea.

Sanja Bogunović više nije suvlasnica tvrtke SPAN. Uz Nikolu Dujmovića, suvlasnici su i dalje Damir Bočkal, Marijan Pongrac, Jasmin Kotur i Zvonimir Banek.

Zvonimir Zlopaša nije više zamjenik predsjednika NO-a LUKA ZADAR. Zajedno s njim, iz NO-a je opozvan i Tihomir Vorih. Dosadašnji član NO-a Jie Bao imenovan je zamjenikom predsjednika, a u NO su imenovani Wai Leung Wong i Yuehua Qi.

Lukas Oliver Pavić novi je, peti član Uprave ALLIANZA ZAGREB.

VB LEASING promijenio je naziv u VANTAGE LEASING. Prije toga je vlasnik, austrijski VB-LEASING, povukao polovicu temeljnog kapitala, koji je smanjen sa 74,795.000 kuna na 37,397.500 kuna.

Dragan Ergarac novi je predsjednik NO-a tvrtke HOTELI NJIVICE umjesto Vlade Galičića. Umjesto Ergarca novi zamjenik predsjednika je novoimenovani član NO-a Luka Perković, a u NO je ušao i Zvonimir Tudorović umjesto Ljiljane Grgić.

Ethem Naci Başerdem opozvan je iz Uprave tvrtke MARINA DALMACIJA iz Sukošana, koja posluje u sklopu Dogus grupe. U četveročlanoj Upravi ostali su Burak Baykan, Božidar Duka, Cem Ecevit i Özlem Kavasoğlu.

HOTELE PLITVICE iz Zagreba vlasnički je preuzela Franciska Dodić od dosadašnjih suvlasnika Paška Dodića i ZLATARNE DODIĆ. Paško Dodić ostao je direktor.

Nakon smrti ravnatelja KLINIKE ZA PSIHIJATRIJU VRAPČE Vlade Jukića, vršiteljem dužnosti ravnatelja imenovana je Petrana Brečić.

Krunoslav Vavra novi je, šesti član Uprave RADNIKA iz Križevaca.

Anđelka Slepčević izašla je iz vlasničke strukture PHARMA NETA iz Zagreba. U toj farmaceutskoj mreži ostala su 53 suvlasnika, među kojima je 35 fizičkih osoba i 19 ljekarni.

Marc Arthur Wieser nije više direktor PALMERSA iz Zagreba. U Upravi su sad dosadašnji direktor Tino Wieser i novoimenovani Matvei Hutman.

Radojka Juravić, Anton Rumac i Milorad Milošević izašli su iz vlasničke strukture riječkog EUROLINEA. Preostalo dvoje vlasnika članovi su Uprave – direktor Radovan Rumac i Đurđica Rumac koja je direktorovanje zamijenila prokurom.

Davor Mladina poziciju člana NO tvrtke KONČAR – NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI zamijenio je pozicijom direktora umjesto Hrvoja Krndelja. Aida Marijan ušla je u NO umjesto Mladine.

Ludwig Meltl više nije član Uprave tvrtke MEGGLE HRVATSKA iz Osijeka. U Upravi su odtali domaći kadrovi – Marijan Vučak (predsjednik) i Dražen Sklepić, te prokuristice Ksenija Vidaković i Nada Pavlović.

Borisu Horvatu nakon dvanaest godina direktorovanja u IMESU iz Samobora dodijeljena je prokura. Za direktora mesne industrije koja je od kraja prošle godine u predstečajnom postupku imenovan je Ivica Kupres.

Grga Mrkonjić pridružio se u DOMUSU PLUS iz Zagreba Hrvoju Kuretiću kao suvlasnik i direktor tvrtke koja se bavi niskoenergetskom gradnjom kroz svoj sustav Effectus 5, koji se temelji na energetskoj učinkovitosti, ekologiji, ekonomičnosti, efikasnosti i estetici.

Petar Jagodič novi je direktor tvrtke NEUROTH SLUŠNA POMAGALA iz Zagreba umjesto Michaela Paula i pridružio se u Upravi direktorici Ivi Šimunec.

24. travanj 2024 11:20