09. siječanj 2019.

Tvrtke i karijere: Promjene u upravama e-Kolektora, Luke Zadar, Karton-paka…

Mirela Drempetić nova je članica uprave tvrtke e-KOLEKTOR d.o.o. iz Zagreba umjesto Marka Lončarevića. Predsjednik uprave je Ilija Špikić, a suvlasnici su Mirjana Špikić i ENERGIA NATURALIS d.o.o.

Mario Devošić novi je direktor tvrtke LUKA ZADAR d.d. umjesto Nikole Dragičevića.

Suvlasnik tvrtke KARTON – PAK d.o.o. iz Buzeta povukao se s pozicije predsjednika uprave. Uz drugog suvlasnika Gvida Jermaniša sad je član uprave Nenad Ratoša.

Anita Matešić nova je direktorica tvrtke MARINA PREKO d.o.o. umjesto Nine Solomun, koja je na toj funkciji bila samo mjesec dana.

Alica Eršek više nije direktorica tvrtke INSTAL ERŠEK d.o.o. iz Velike Gorice. Vlasnik Damir Eršek sad sam vodi tvrktu.

Vesna Car nova je direktorica tvrtke PERLA d.o.o. iz Poznanovca (općina Bedekovčina). Dosadašnja direktorica, Višnja Jurin povukla se na poziciju prokuristice.

Vlasnik tvrtke GRIJANJE d.o.o. iz Bjelovara Zvonko Hanžek povukao se s mjesta jedinog člana uprave i sad je prokurist. Nova članica uprave je Marina Hanžek.

Ivan Selak novi je član nadzornog odbora tvrtke HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o. Dinku Staničiću i Kseniji Bertić, predsjedniku NO-a i njegovoj zamjenici mandat je produžen, a četvrti član NO-a je i dalje Marko Neveščanin.

Nevio Bertone povukao se iz upravljanja tvrtkom BERTONE d.o.o. iz Rijeke. Sad tvrtkom operativno upravlja Ljiljana Bertone, koja je početkom studenog uključena u vlasničku strukturu, gdje je kao suvlasnik ostao i Nevio Bertone.

Marina Svorcina povukla se s direktorske pozicije u tvrtki EURAL d.o.o. iz Kerestinca (Sveta Nedelja) i sad je prokuristica, a direktorsko mjesto preuzeo je vlasnik Vladimir Svorcina.

Vlasnik tvrtke TRGO-HIT d.o.o. iz Zagreba Franjo Ivić povukao se s direktorske pozicije i sad je prokurist, a direktorsko mjesto prepustio je Filipu Iviću.

Franko Bertoša odlučio je samostalno voditi svoju tvrtku ICE  d.o.o. iz Pazina. Iz uprave je opozvao dosadašnje članove  Mauricija (Gašparini) Gašparinija i Elvisa (Guštin) Guština.

Vinko Bralić novi je, peti član nadzornog odbora tvrtke VETERINARSKA STANICA GRADA ZAGREBA d.o.o. Ostalih četvero članova dobilo je novi mandat.

Vlasnik tvrtke VELINCI d.o.o. iz Zagreba Boris Antolić povukao se s direktorskog mjesta u prokuru i za novog je direktora postavio Ivana Antolića.

Tvrtka FINESA GRUPA d.o.o. iz Varaždina promijenila je naziv i sad je FINE‘SA CONSULTINGS d.o.o. Promijenjen je dio predmeta poslovanja, ukinut je nadzorni odbor, i promijenjen je dio uprave. Nova predsjednica uprave je Martina Cuković umjesto Libora Weisera. Iz uprave su otišli i Vladimir Knok i Josip Šumečki, Josip Hunjet ostao je na poziciji zamjenika, a prokura je dodijeljena Mirjani Geček.