Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Županovom Ugo groupu, Matijevićevoj Marinadi, Florijanovoj DI Čazmi…

06. Siječanj 2019.

Vlasnik tvrtke UGO GROUP d.o.o. Veljko Župan opozvao je Branimira Jurišića s pozicije direktora. Tvrtku sad vode dosadašnje direktorice Lazarela Komlen i Tamara Župan Badanjak. Jurišić je ostao predsjednik nadzornih odbora u dvije tvrtke koje su pod Županovom vlasničkom kontrolom – šibenskog SOLARISA i VRANJICE BELVEDERE iz Segeta.

Hrvoje Radić, Alen Samardžić, Dejan Aleksić i Aleksandra Samardžija novi su članovi uprave tvrtke MARINADA d.o.o. iz Slatine koja sad ima sedam članova. Tu su od ranije predsjednik uprave Slavko Mađarić, te članovi Jelena Mišak i Mladen Vukušić.

U Sudskom registru tek je 28. prosinca 2018. objavljena ostavka članice uprave tvrtke DI ČAZMA d.o.o. Pavice Horvat Vujčić podnesena još 20. ožujka. U upravi su ostali vlasnik Elvio Florian (predsjednik), Josip Šmidlehner (direktor), te članovi Mario Vučko i Viktor Horvatinović.

Vlasnik tvrtke BOCCA PORTA j.d.o.o. iz Pule Gianluca Draguzet prepustio je upravljačku funkciju Toniju Draguzetu i imenovao ga je direktorom. Suvlasniku tvrtke LOLINO LJETO d.o.o. iz Visa Ivici Grgiću dodijeljena je prokura. Drugi suvlasnik, Purificacion Lojo Mayan, ostao je na poziciji direktora.

Spomenka Škafec nova je direktorica ludbreške komunalne tvrtke LUKOM d.o.o. umjesto dosadašnjeg direktora Alena Sabola, a Neno Novak zamijenio je kao član nadzornog odbora Antu Šimunovića.

Vlasnik tvrtke MARVEN d.o.o. iz Kršana Venucio Honović povukao se iz operativnog vođenja tvrtke, i direktorsku je poziciju prepustio Franku Honoviću.

Robert Listeš nije više član uprave tvrtke SONATA d.o.o. iz Splita. U upravi je ostao sam Ino Munitić, koji je suvlasnik tvrtke zajedno s Dijanom Marijom Noronhom.

Silvia Ondrus nova je direktorica tvrtke HACH LANGE d.o.o. iz Varaždina umjesto Josefa Hillingera. U upravi je od ranije još dvoje direktora, Zdenka Sivec i Orlando Fulvio Nittolo, a prokurist je Mario Cikač.

Klaus Hachmann nije više direktor tvrtke WORLD COURIER ZAGREB d.o.o. iz Velike Gorice. Tvrtku i dalje zastupaju druga dvojica direktora, Goran Mikulek i Thomas Hachmann.

Ognjen Bajić opozvan je s pozicije člana uprave tvrtke EKOBIT d.o.o. iz Zagreba, ali je ostao suvlasnik. Tvrtku sad vodi dvočlana uprava – Goran Glišić (predsjednik) i Martin Kralj. I njih dvojica su suvlasnici, zajedno s Renatom Železnjakom i samim EKOBITOM.

Damir Habijanec novi je direktor tvrtke INSTALOPROMET VEDRIŠ d.o.o. iz Đurđevca umjesto suvlasnika Zlatka Vedriša, koji je direktorsku poziciju zamijenio prokurom, i tako se pridružio na istoj funkciji drugoj suvlasnici Mariji Vedriš.

Stjepan Kurelja nije više suvlasnik ni direktor tvrtke HIDRAULUKA PROMET d.o.o. Sad je jedini vlasnik tvrtka C.P.I. EXPERTUS iz Zagreba (vlasnici Davor Stanić i Marko Udovičić). U toj transakciji tvrtka je promijenila naziv u UPGRADE d.o.o. i preselila sjedište iz Zagreba u Veliko Trgovišće. Silvio Erić ostao je direktor, a Neva Radelić prokuristica.

23. travanj 2024 22:45